發新話題

HKz Group re-opened |This Group will be (Warcraft,L4D2,CS)Group

[Close]
引用:
原帖由 HKz_CYm 於 2011-6-9 19:29 發表
你地係要嘈
ok~
我唔會開新模式
我都唔會寫插件
我只係開任務伺服器一個普普通通既伺服器
咁樣你地就唔會話我抄~
咁請你好好管你d[打手] 及 團員

引用:
原帖由 絕龍劍 於 2011-6-9 19:33 發表
啊,ctp係咁回,想上位即,ok我幫你,我去高登post你出來幫你上位,做埋影片係youtube,你好快出位,到時好多人識ctp。搵咩歌配ctp,當然搵人唱仲要。
定係你自己想上位?

1.你去高登post你出來幫你上位 , 博賜酒
2.做埋影片係youtube, 博人 LIKE

你好快出位,到時好多人識你
搵咩歌配你
當然搵人唱仲要
AMXMODX: Scripting

本身CTP 同 TuS 合併
CTP 寫傳炸彈 後期停左無寫..

CTP所發佈 任何插件都係原創
但係有人聲稱係源於網上
CTP | Love 唔抵得人地串佢

---

唔係話你.CYm
之前每見到一個CTP amxx Post
你都聲稱人地既插件唔係原創
但係你既插件 源於網上當原創
已經好矛盾

引用:
原帖由 絕龍劍 於 2011-6-9 19:33 發表
啊,ctp係咁回,想上位即,ok我幫你,我去高登post你出來幫你上位,做埋影片係youtube,你好快出位,到時好多人識ctp。搵咩歌配ctp,當然搵人唱仲要。
仲味post? 我食埋飯你仲味post咁我開post搵你出黎
引用:
原帖由 24時伺服器 於 2011-6-9 19:39 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3864190&ptid=409790][/url]

但係有人聲稱係源於網上

---

唔係話你.CYm
...
唔係唔抵得. 係依家比人屈囉

引用:
原帖由 HKz_CYm 於 2011-6-9 19:29 發表
你地係要嘈
ok~
我唔會開新模式
我都唔會寫插件
我只係開任務伺服器一個普普通通既伺服器
咁樣你地就唔會話我抄~
wise decision

引用:
原帖由 24時伺服器 於 2011-6-9 19:39 發表

但係有人聲稱係源於網上

---

唔係話你.CYm
...
唔該哂FISHBALL哥解釋

引用:
原帖由 20ghjsty 於 2011-6-9 19:42 發表

wise decision
最衰vlan冇得比油你. 如果唔係我實比

引用:
原帖由 CTPserver 於 2011-6-9 19:33 發表

最後既回復~
我最後想講既係~第1佢唔係我地既團員,我唔識佢地~只係sasuke08先係我團的[HKz團入團rule係唔比口炮,我地個個好友善]呢到咩野你所謂既打手都唔係我地團~
第2.ctp好自為知
第3.ctp咁鍾意攞彩是但你地
第4.好一個討論既post,比你地班人攪到....唉 (請管理員作出適當既處理)
第5.vlan 風氣太過敗壞...我諗我岩岩一入來個陣,個個都好友善一齊玩一齊傾計(懷念)
第6.我可以做到係咁多...我阻止唔到你地...希望vlan風氣會有所改善~
講既係咁多...我呢對vlan仲有希望~

仲有tus你話係源網搵到
請給把網址post出來給大家作證~

引用:
原帖由 HKz_CYm 於 2011-6-9 19:43 發表

最後既回復~
我最後想講既係~第1佢唔係我地既團員,我唔識佢地~只係sasuke08先係我團的[HKz團入團rule係唔比口炮,我地個個好友善]
第2.ctp好自為知
第4.好一個討論既post,比你地班人攪到... ...
1. 如果佢唔係你團, 對唔住, 我誤會左.
2. 本來我都唔想嘈, 但係你個打手帶頭先

引用:
原帖由 CTPserver 於 2011-6-9 19:43 發表

最衰vlan冇得比油你. 如果唔係我實比
我要酒唔要油

引用:
原帖由 HKz_CYm 於 2011-6-9 19:43 發表

最後既回復~
我最後想講既係~第1佢唔係我地既團員,我唔識佢地~只係sasuke08先係我團的[HKz團入團rule係唔比口炮,我地個個好友善]呢到咩野你所謂既打手都唔係我地團~
第2.ctp好自為知
第4. ...
你所講既係商店?
你搵返之前個Post睇返條Link

cym其實我喺你頭先嘅msn對話 已經信你

引用:
原帖由 絕龍劍 於 2011-6-9 19:17 發表
冇1年?笑緊你呀傻仔ctp,我一開始玩個陣ctp係開團死架, 你條傻仔咁多野講,ctp果然係垃圾ser 放心我搵人係所有論壇唱9你,邊個唔識我???
極危險

引用:
原帖由 CTPserver 於 2011-6-9 16:20 發表

點解你要抄我地? Copy好好玩?
估唔到你地冇品到混25仔過黎囉

btw,, 已完成 稍後拍片Post
電腦時間clownnnnnnn
引用:
原帖由 CTPserver 於 2011-6-9 19:33 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3864143&ptid=409790][/url]

hi,我係打手
搵我做咩?
引用:
原帖由 20ghjsty 於 2011-6-9 19:47 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3864253&ptid=409790][/url]

我要酒唔要油
呢粒野你要唔要?我大把

Yo!Battle!

成班友係度扮高登仔
唔知博乜

發新話題