發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 12.2C

[Close]
引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2011-5-11 04:44 發表
胡衣的確有點問題... 岩岩試完  
- 可以破壞建築物
- D技施放距離大約雷卷個位
- 12LV大技 足以直接擊殺1300
- 直到目標死左 / 再施展多次D技  先可以解除 (而沒有視野會唔會再追就測試唔到住... 但個大技跑得快過英 ...
似正 12lv食1300

法術書熱潮將過去

湖衣姬3分開大殺800已無敵

老老實實 , 係我無知定點 ,
神息改成15敏 24攻 40力wor
樓主係咪打少左資料?

[quote]原帖由 FiNaL◎峰 於 2011-5-11 09:12 發表

應該還有顯隱  只係增加效果
另外松姬一事  唔通增加2%/4%  會好多? 之前松姬係 6LV (60%) 12LV(70%)
其實果2%增率係無咩分別  實戰都感覺唔同有大轉變
柔軟刀/甲果D  本身就冷門道具  其實改勁少少不咩大不了 ... [/quote

甘又係既 但您地會吾會選擇玩新版?改甘多野;o?

引用:
原帖由 howard2148 於 2011-5-11 12:07 發表
wow 咁都比你諗到 單機試番場先

暈刀gd

湖衣女3分而家分分鍾仲快過立花打爆你800

引用:
原帖由 howard2148 於 2011-5-11 12:07 發表
注足輕番頭血量:4850    6LV開大扣到足輕番頭得返3600血(一次)放第2次大隻足輕番頭回血已回到4300食回後足輕番頭得返3200血你自己用腦計下要放幾多次大   仲有樓上希望你要睇埋   快過立花?你係咪引人笑

為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2011-5-11 13:42 發表
注足輕番頭血量:4850    6LV開大扣到足輕番頭得返3600血(一次)放第2次大隻足輕番頭回血已回到4300食回後足輕番頭得返3200血你自己用腦計下要放幾多次大   仲有樓上希望你要睇埋   快過立花?你係咪引人笑 ...
湖e機12lv就可2了

平手政秀W技 ﹝移型換位﹞ 現可對友方施展 (如目標是友軍 不會有負面效果出現)
呢招技恰死直江.

引用:
原帖由  -Mist.YY 於 2011-5-11 15:19 發表
平手政秀W技 ﹝移型換位﹞ 現可對友方施展 (如目標是友軍 不會有負面效果出現)
呢招技恰死直江.
都要係隔黎先得姐..上下路既話就要靠大技

e仔出暈刀加2技加大技咪=冇得走=-=??

引用:
原帖由 火火王 於 2011-5-11 01:03 發表
信長講求合作姐  e仔最多咪暈得一個
想講呢.. 招暈技係範圍技黎
我所想-CTK KWAI :-D

引用:
原帖由  -Mist.tk 於 11-5-2011 16:03 發表

想講呢.. 招暈技係範圍技黎
佢可能講緊招大最多同時間暈到一個咁解

發新話題