發新話題

小飛豬 求救!!!!!!

[Close]
引用:
原帖由 yintx 於 22-4-2011 20:46 發表

唔制arararararar
最好唔好重賽la 我d絕招比對手見到哂
重賽咪pk?
用返立花下忍戰術啦  

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-4-22 20:47 發表

用返立花下忍戰術啦  
垃圾狗狗
唔立花la 我好淆比人清

你係咪試晒所以方法確認左唔係自己問題??

引用:
原帖由 jacky6921 於 2011-4-22 20:49 發表
你係咪試晒所以方法確認左唔係自己問題??
咁我想問 點解我2:0=.=要走ar?

引用:
原帖由 yintx 於 2011-4-22 20:46 發表

唔制arararararar
最好唔好重賽la 我d絕招比對手見到哂
重賽咪pk?
老友  唔係我想笑你   你睇下vlan既所謂"規舉"6.正式比賽,時候如有任何關於lag機斷線問題,請於等級6或之前用公頻提出
7.任何一方已獲得分數時,不接受任何理由提出重賽,包括lag或斷線等理由
  留意第7條   vlan只講話任何一方" 無講話就算你拎左人地2分都好  幾勁幾勁又好   都無得重賽   不接受任何理由提出重賽   但vlan又自相矛盾
4.禁止使用開圖軟件, 踢人軟件或利用地圖BUG
我想問下 條友條友用踢人軟件令你在優勢的情況下輸  咁算唔算係第7條  不接受"任何理由"提出重賽?   老老實實 我真係無笑你 (^___^) 我係笑緊vlan既所謂"規舉"

垃圾 玩唔起 踢人?
不過 我同yin玩 有陣時 都想走埸

引用:
原帖由 yintx 於 2011-4-22 20:49 發表

咁我想問 點解我2:0=.=要走ar?
唔該請你睇清楚我講野先
我都唔想話你理解能力低
你有冇查過自己當時網路有冇咩問題之類個d
同埋都確認唔到對方實係用踢人外掛
唔重賽咁點,如果依家管理員出黎話當你贏
以後個個去到2:0個陣走場,就當自己贏?

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-22 20:50 發表

老友  唔係我想笑你   你睇下vlan既所謂"規舉"6.正式比賽,時候如有任何關於lag機斷線問題,請於等級6或之前用公頻提出
7.任何一方已獲得分數時,不接受任何理由提出重賽,包括lag或斷線等理由
  留意第7條   vlan只講話 ...
我諗應該唔會話我輸既?無得重賽姐 無話雙方否決架

引用:
原帖由 jacky6921 於 2011-4-22 20:51 發表

唔該請你睇清楚我講野先
我都唔想話你理解能力低
以後個個去到2:0個陣走場,就當自己贏? ...
大佬 我斷左線 vlan仲系到囉
我怕會斷線連msn都關埋la
咁我想問下 如果我下次比人拎左2分
踢人 咁系唔系可以重賽 如果可以 yes i do

我睇完d規則都覺得矛盾哥
"6.正式比賽,時候如有任何關於lag機斷線問題,請於等級6或之前用公頻提出
斷線有得預知架咩6lv前會知道斷線

我所想-CTK KWAI :-D

引用:
原帖由 jacky6921 於 2011-4-22 20:51 發表

唔該請你睇清楚我講野先
我都唔想話你理解能力低
以後個個去到2:0個陣走場,就當自己贏? ...
咁講法你覺得 =.=我系個場 有無機會輸?
佢騎營都黃血la
佢連我塔都味hi過

引用:
原帖由 yintx 於 2011-4-22 20:51 發表

我諗應該唔會話我輸既?無得重賽姐 無話雙方否決架
你講得好岩   唔比重賽 但都唔會係你贏 有機會係條友明明輸但都當佢贏   又有機會雙雙否決   但"道理"係 你自己斷線在先 條友直接拎第7條規舉出黎話你斷線 直接當佢贏 你咬佢食?  vlan英雄賽 根本就廢既   d規舉又唔明確 又自相矛盾 某某admin又有陰謀論   可?

好7啊YIN

GG

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-22 20:54 發表
你講得好岩   唔比重賽 但都唔會係你贏 有機會係條友明明輸但都當佢贏   又有機會雙雙否決   但"道理"係 你自己斷線在先 條友直接拎第7條規舉出黎話你斷線 直接當佢贏 你咬佢食?  vlan英雄賽 根本就廢既   d規舉又 ...
=.=我無斷線囉 我打得好地地無啦啦 彈句衣衣不寫

講真 我打左咁多場 邊有e d 事件發生架

引用:
原帖由 yintx 於 2011-4-22 20:54 發表

咁講法你覺得 =.=我系個場 有無機會輸?
佢騎營都黃血la
佢連我塔都味hi過
重點 vlan 搞既英雄賽  就算你拎3:0 只要有少少把柄係佢手上  就算必勝賽果佢都可以整到你輸 你明唔明白阿?

發新話題