發新話題

英雄賽規舉不明確?

[Close]
回14#
地圖之所以合併,是爲了跟上官方圖的推廣及發展。

回15#
是,原意就是不容许爆上/下塔。
我都知道任何字眼用词都可以用来挑剔,唔比爆又可以唔可以穿过呢(兜路行),又会有人提出。
相信作以下修改,可以厘清一些灰色層面。
3.不准攻擊敵方上/下路 哨兵及箭塔(被攻击也不可, 除追殺或逃)其余范围可以活动

支持修正...
都好似大家咁講..完左一屆就問下有冇意見好d

我都覺得吾系爆,人地上下路冇問題- -
樓主系都要嘈- -,只令到事情惡化下去- -  ps:我只系講出心裹話

你都識講  規則講錯 下屆先改 既然下屆先改 點解今屆 可以落下路? 點解會判我輸 明明佢唔守今屆規則落左下路
你規則錯 我守番你個錯規則only

你同我講 可能睇錯 rp 但係賽果唔會改變  姐係你自己都唔肯定有冇睇錯
咁我想問下你  你有咩資格去話個ck? 咪一樣

你唔係當事人 你唔係咁樣比人羸 你梗係覺得冇野

既然你rp都會開錯 咁不如 我cut段片比你cc 佢留左係下路幾耐

比埋18分鍾左右個小地圖你 對比下  同你cut出黎果個既分別

可能佢vip 係某人既米飯班主掛 唔知呢

咁兜得 唔好做admin 浪費左你既天資  去做律司比較好

無計na 呢個比賽都5係中路3分賽 zz
已經編離晒主題
搞呢d活動 搞到咁 晒氣zz
本身搞活動既目的呢吸引多d人黎vlan玩
點知zz 真係令人失望
希望魔力可以多d人玩..
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=955

引用:
原帖由 Crims0n 於 2011-4-17 13:41 發表
無計na 呢個比賽都5係中路3分賽 zz
已經編離晒主題
搞呢d活動 搞到咁 晒氣zz
本身搞活動既目的呢吸引多d人黎vlan玩
點知zz 真係令人失望
錯啦  佢點解改名做英雄賽 而唔叫中路三分賽?

就係因為 呢個其實係中下路三分賽黎

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 13:30 發表
你都識講  規則講錯 下屆先改 既然下屆先改 點解今屆 可以落下路? 點解會判我輸 明明佢唔守今屆規則落左下路
你規則錯 我守番你個錯規則only

你同我講 可能睇錯 rp 但係賽果唔會改變  姐係你自己都唔肯定有冇睇錯
...
1. 規則出現質疑情況下,我做出了最後詮釋。

2. 已經作出最後裁決,請不要憤憤不平,輸就是輸。

3.RP 是绝对正确的,请不要扰乱视听。

4. 我的最后感想,是我个人对比赛的看法,不是你用来挑战最后裁决的武器。

我知道係你個人的看法阿

3.RP 是绝对正确的,请不要扰乱视听。

但係點解我冇出過忍  直至中期 先出3隻 何來一堆 何來 死忍 你會話我死左成堆忍先? 解釋  
我唔係話唔認輸 只不過係你比唔到一個合理的答案我

this is  not challenge.
this is a fact, ok?
希望魔力可以多d人玩..
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=955

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 13:46 發表
我知道係你個人的看法阿

但係點解我冇出過忍 你會話我死左成堆忍先? 點解釋  
我唔係話唔認輸 只不過係你比唔到一個合理的答案我
我重开了rp,是我睇错,下忍是边个的,当时我是用自由播放,2只英之间互杀时候,我见到下忍忽然唔见晒,我以为是被杀,原来是镜头已经转换左。

以上答案 合理满意否?

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-4-17 13:49 發表

我重开了rp,是我睇错,下忍是边个的,当时我是用自由播放,2只英之间互杀时候,我见到下忍忽然唔见晒,我以为是被杀,原来是镜头已经转换左。

以上答案 合理满意否? ...
就當你講得通

比賽規則: 3.期間禁止於上/下路活動, 除非追殺或逃亡
如果大家認真可以發現,上/下路雖然無出兵,但依然有建築物以及2只哨兵,規制禁止的正是這些,對手不能夠在非追殺或非逃亡時候去攻擊或者擊殺之。

最後感想:這場比賽真的好激烈,可以說勝出的關鍵在 下忍,直江好可惜,一開始擁有一定數目的 下忍,令我不覺的是為何要將下忍跟在身邊,(信長一下大決,死曬)。可能有其他想法吧,但一下比信長殺曬,真的好可惜。這只是我個人見解,不喜勿插。

自由鏡頭會睇錯信長大決   哦 哦 哦

信長一開波到結尾 都冇用大轉過我

你硬係要企死果面 我都無話可說    我只係上黎同你講道理姐

我覺得你唔知道自己想表達咩了,再繼續玩文字遊戲,我唔會同你玩。

現在已經著手查你是否有代打問題。

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-4-17 13:55 發表
我覺得你唔知道自己想表達咩了,再繼續玩文字遊戲,我唔會同你玩。

現在已經著手查你是否有代打問題。
無所謂 查啦
求其封完 我出唔到聲 反對聲音=0  
你禁埋我言 算吧啦 管理員   大佬豬

我不畏強權架 封咪封

18年後又一條好漢

而家好似老師同學生甘  吹佢吾脹:
老師可以串 可以講咩都得
學生講道理就話吾聽教 ^.^

咩事搞到咁大獲-_-''????

發新話題