發新話題

[完成] 單挑: robinzancf vs EsCapE.Man

[Close]
睇黎我5月要出手

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-16 21:21 發表
哦= =ok  咁姐係下次我full血 都可以係下路150 ?

咁我仲想問多樣野 織田下路外塔黑條黑路 都行得?

仲有...我唔係話佢d忍 我係話佢隻英=.= 18mins 入左下150wor 呢個point 講唔通 ...
但依然有建築物以及2只哨兵,規制禁止的正是這些,對手不能夠在非追殺或非逃亡時候去攻擊或者擊殺之。

咁規則 咪應該改改lo 佢e+打果d字 有少少誤導成份 令人以為唔落得下路 ?                         但e加照佢所講  下路150都入得

3.期間禁止於上/下路活動, 除非追殺或逃亡

你行下路國崩果陣我先係忍者屋度出緊忍..

因為我睇個rp 你係成隻英雄企入下路150的 之後再行入黑位 兜上去

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-16 21:21 發表
哦= =ok  咁姐係下次我full血 都可以係下路150 ?

仲有...我唔係話佢d忍 我係話佢隻英=.= 18mins 入左下150wor 呢個point 講唔通 ...
仲有你隻忍係出面
我係逃亡-.=.=.=.=.-.=-.

引用:
原帖由 〝嫩* 於 2011-4-16 21:22 發表
睇黎我5月要出手
睇黎我5月不會參加了

引用:

在自己的版圖內是容許的。可能規則寫的不是太清楚,有誤導。

規則原因,上面我已經解析左。算是灰色,但合理,因為是站在自己的下路。除非他站在你的下路那就不同講法啦。
在講整場比賽,雙方得分,都是在中路產生,符合比賽原則。

=.= 點會 企係對手 上下路 有塔射嫁wor

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-16 21:29 發表
所以了,為何不可呢。接受賽果吧,你都打得好精彩,可能只是欠缺少少時間以及運氣。

歡迎繼續報名挑戰。

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-16 21:29 發表
世事無絕對

我都黎講句吧- - 佢企系下路 ,你未去爆佢野囉= = 佢企自己下路又殺你吾到既- -
你可以當佢掛機姐

ok anyway 判左  我就接受吧

點都好,有疑問就提出來,等大家解析清楚,避免發生誤會。

照小飛豬既講法黎計 禁止上/下路活動  原來係指係敵軍既上下路活動 係自己軍既上下路活動=合情合理  咁規舉就咪寫住禁止上/下路活動la      我睇左個rp 覺得隻直江出齊忍者睇哂d位 根本如果佢唔係行下路兜上去係贏唔到 因為下路 上路位 全部都有忍者眼 咁樣兜路法都當佢贏   咁好心vlan搞個英雄賽 規舉就寫明 禁止出入"敵軍"上/下路 活動la 有冇搞錯呀?

係計既話   雙雙否決 總好過比有灰色地帶的玩家贏  齊齊雙雙否決更為合理

規制禁止的正是這些,對手不能夠在非追殺或非逃亡時候去攻擊或者擊殺之。

不能夠在非追殺或非逃亡時候去攻擊或者擊殺之。  唔明

唔係追殺/走佬 又點殺=.= 姐係點

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-16 21:34 發表
照小飛豬既講法黎計 禁止上/下路活動  原來係指係敵軍既上下路活動 係自己軍既上下路活動=合情合理  咁規舉就咪寫住禁止上/下路活動la      我睇左個rp 覺得隻直江出齊忍者睇哂d位 根本如果佢唔係行下路兜上去係贏唔 ...
感谢指点。

發新話題