發新話題

林文俊

[Close]
我唔係spy我有咩權理spy?就好似你咁,拎個mk當自己係mk就**不良詞語**尻佢?你自己諗下你幾耐先係spy m群出現一次

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:03 發表

吊 你 老 母,SPY放係個心到既!唔係放出黎既
放係個心度既?有心你就係loser活躍,spy潛水,u gd勁wo

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:03 發表

吊 你 老 母,SPY放係個心到既!唔係放出黎既
呢半年黎 你活躍係邊個團 我諗大家心照~~~~~~~~~~
我從來都冇諗過要走團 你覺得你有資格批評我?

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2010-12-2 02:02 發表
原來mk叫有交帶 3次團聚 佢放3次飛機 3次比賽 佢放3次飛機 團聚已經特登就佢時間黎搞?
結果? 當日打俾電話唔聽  比賽又係 你覺得我唔想搵佢? 你都識講佢msn都換埋
我潛都係因為想減輕屋企負擔 算唔算私人理由? 你叫 ...
Mk同神無分別!但係我就我真係唔見你有教過d咩人出黎
[MsK]-Mk]S_kyII
http://www.ipve.com/bbs/?fromuid=1242311

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:03 發表
我唔係spy我有咩權理spy?就好似你咁,拎個mk當自己係mk就**不良詞語**尻佢?你自己諗下你幾耐先係spy m群出現一次
之前就係嘈得制先退左!近排我先再入返!唔係你地無黎頭係咁播埋岸九野我會退?
唔係個團交比d無能團長今日會咁?
http://www.ipve.com/bbs/?fromuid=1242311

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:07 發表

你話人男剩係識逃避,咁你呢?你有好多問題都未答我wo?你e d根本就係偏見,mk教左d咩人出泥?你?你有幾可玩信長?

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:07 發表

呢一句已經證明左mk係你心目中已經上左神台 講咩都係冇用 因為係你心中 mk永遠是對的
而我 持住相同理由做相同既事 反而俾人罵? 你覺得你咁樣係以事論事?

無錯 mk係勁 我唔教人 因為我覺我冇資格 因為我從來都唔覺得自已係勁

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:09 發表

之前就係嘈得制先退左!近排我先再入返!唔係你地無黎頭係咁播埋岸九野我會退?
唔係個團交比d無能團長今日會咁?
原來係m群播聲關團長事,你話嘈你唔識封群?你退群都無所謂,你中2,唔通我地留得住你?

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2010-12-2 02:06 發表

呢半年黎 你活躍係邊個團 我諗大家心照~~~~~~~~~~
我從來都冇諗過要走團 你覺得你有資格批評我?
我只係一個外人既身份黎講0k?
你唔鐘意咪del左佢囉!
你唔鐘意m群咪踢左我囉!
你唔鐘意我用Mk ac講野既,咪比返你囉!
你係團長嘛!^^

我只係想知 點解我同mk都係因為私人理由已潛水 但係佢係你心目中係神 而我只係一舊屎?
就係因為佢教你玩信長? 如果係既話 我覺得你無資格講以事論事四個字

外人既身份你唔講下nif同cool?y要針住spy?j仔都潛左好耐wo,志華e排先出返泥,因為你唔識j仔所以唔講?定係你怕ar?
你唔會答我因為spy團長係文俊狗so你先要講下?

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:12 發表

我只係一個外人既身份黎講0k?
你唔鐘意咪del左佢囉!
你唔鐘意m群咪踢左我囉!
你唔鐘意我用Mk ac講野既,咪比返你囉!
你係團長嘛!^^
係唔係因為你已經冇得再駁? 要開始發晦氣

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2010-12-2 02:14 發表
我只係想知 點解我同mk都係因為私人理由已潛水 但係佢係你心目中係神 而我只係一舊屎?
就係因為佢教你玩信長? 如果係既話 我覺得你無資格講以事論事四個字 ...
因為你唔識教人,因為你連開一個post收人既行動都無!而mk呢樣野都做到足!
我知人比人比死人!但我唔見你有行動過s0r'

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:15 發表
外人既身份你唔講下nif同cool?y要針住spy?j仔都潛左好耐wo,志華e排先出返泥,因為你唔識j仔所以唔講?定係你怕ar?
因為我未入過去0k?我對spy感情點都好過loser,同埋d雜團

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:16 發表

因為你唔識教人,因為你連開一個post收人既行動都無!而mk呢樣野都做到足!
我知人比人比死人!但我唔見你有行動過s0r'
我諗m群入面有9成人都要退群了
仲有請你解釋點解我同mk都係因為私人理由潛水 待遇一天一地?

發新話題