23 12
發新話題

[轉帖] 特 別 廣 告 = )

[Close]

特 別 廣 告 = )

地 下 的 咖 啡 XD 仲 熱 到 有 煙 出 好 得 意 〞

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

界 十 大 最 昂 貴 的 私 人 島 嶼 :

如 果 中 咗 六 合 彩 , 如 果 做 咗 第 二 個 bIll gates , 你 可 能 會 去 購 買 一 個 私 人 島 嶼 。
美 國《 福 布 斯 》雜 誌 近 日 評 選 出 自 2006 年 世 界 上 10 個 最 昂 貴 的 私 人 島 嶼 。
這 些 島 嶼 海 水 環 抱 , 遠 離 喧 囂 , 有 無 遮 蔽 的 海 灘 , 卻 沒 有 狗 仔 隊 的 騷 擾 。
下 面 我 們 看 看 這 些 “ 天 價 ” 島 嶼 如 何 將  “ 私 有 化 ” 的 概 念 發 揮 到 極 致 ……

您 喜 歡 哪 一 個 ?
10 . 聖 斯 蒂 芬 ( 義 大 利 ) 2400 萬 美 元

09 . 茅 草 珊 瑚 島 ( 美 屬 維 爾 京 群 島 ) 2400 萬 美 元

08 . 藍 色 瀉 湖 ( 斐 濟 )2500 萬 美 元

07 . 大 博 格 珊 瑚 島 ( 貝 里 斯 共 和 國 ) 2500 萬 美 元

06 . 阿 倫 島 ( 美 國 華 盛 頓 州 ) 2500 萬 美 元

05 . 卡 裏 塔 斯 島 ( 美 國 費 爾 菲 爾 德 縣 ) 2500 萬 美 元

04 . 誘 惑 島 ( 泰 國 ) 3000 萬 美 元

03 . 塞 拉 爾 沃 島 ( 墨 西 哥 ) 3500 萬 美 元

02 . 帕 卡 托 阿 島 ( 紐 西 蘭 ) 3500 萬 美 元

01 . 薩 菲 拉 杜 拉 島 ( 西 班 牙 ) 3970 萬 美 元

如 果 你 真 系 中 左 頭 獎 有 好 多 錢 , 你 又 會 唔 會 買 一 個 屬 於 自 己 GA 私 人 島 呢 @0@ " ???

中十次3000萬頭獎都買唔起啦=口=

引用:
原帖由 『prince』 於 2007-7-22 23:13 發表
中十次3000萬頭獎都買唔起啦=口=
咁 有 系 . . . 但 對 於 D 有 錢 人 就 系 冇 得 講 。

買 個 島 SO EASY = )

你 身 為 王 子 買 島 都 冇 難 道 啦 XD"

唔好發白日夢....
做人要量力而為= =
買島...............
去搵周公傾下= =
D廣告好有創意喎
^^

有錢我都唔會買.....叫天不應叫地不聞.....
好似個死島咁.......無d生氣

引用:
原帖由 城西 於 2007-7-22 04:25 發表
有錢我都唔會買.....叫天不應叫地不聞.....
好似個死島咁.......無d生氣
但係是身份象徵.........................

回復 #6 mokit12345 的帖子

咁我不如買一百架Bens請一百條友渣出街咪仲威
幾多人望

引用:
原帖由 城西 於 2007-7-22 23:32 發表
咁我不如買一百架Bens請一百條友渣出街咪仲威
幾多人望
一 百 架 你 放 邊 -口-"

回復 #8 fa 的帖子

租幾層停車場

引用:
原帖由 城西 於 2007-7-22 23:41 發表
租幾層停車場
一 個 月 唔 小 野 =口="

見 意 自 己 起 個 就 差 唔 多 XP

超...
我都有個島啦...睇唔島

引用:
原帖由 kelvin19250 於 2007-7-22 05:40 發表
超...
好一個睇唔島.....
有=冇
因為都睇唔島

引用:
原帖由 kelvin19250 於 2007-7-23 00:40 發表
超...
咁 利 害 估 版 主 唔 到 @0@"

引用:
原帖由 mokit12345 於 2007-7-23 01:02 AM 發表

好一個睇唔島.....
有=冇
因為都睇唔島
咁都比你搵到...好野,唔加你分都唔得

不過比你踢爆左

引用:
原帖由 kelvin19250 於 2007-7-23 01:05 發表

咁都比你搵到...好野,唔加你分都唔得

不過比你踢爆左
-口- " 哇 陰 人 GA 〞

23 12
發新話題