發新話題

火影黑名單"(請留意本帖"歡迎大家舉報走場人士)

[Close]
引用:
原帖由 ╭DeviL★WiNG 於 2010-8-6 00:37 發表

現在沒有空理此帖 (該活動完了才理會本帖的帖子)

不過本團成員走場...我會問當日的成員!

你等我的回覆!
你幾時先肯回覆我??
有replay 有人證 仲要咩?

雲的前奏曲 走場!!   今次睇下你仲有咩藉口
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ╭DeviL★累 於 2010-8-10 23:33 發表
雲的前奏曲 走場!!   今次睇下你仲有咩藉口
-_- 你有rp既睇下我地講左d咩啦 聰明仔=] 點解你咁鐘意話人走場既@o@ 累哥

引用:
原帖由 davis0722 於 2010-8-10 23:44 發表

-_- 你有rp既睇下我地講左d咩啦 聰明仔=] 點解你咁鐘意話人走場既@o@ 累哥
講咩 22都走我會笑

我只係見到有人講 gg gglu 之後走左a0a    gag

引用:
原帖由 ╭DeviL★累 於 2010-8-10 23:56 發表
我只係見到有人講 gg gglu 之後走左a0a    gag
you gag too 22 同走場有咩關係 then  gg緊係走啦 難道你咁想我留係度陪你

引用:
原帖由 davis0722 於 2010-8-10 23:59 發表

you gag too 22 同走場有咩關係 then  gg緊係走啦 難道你咁想我留係度陪你
原來自己一覺得輸就走得場嫁@@?   同埋你知唔知gg點解嫁 囧

回復 112# 的帖子

佢教識你一樣野..以後講GG就走得場

引用:
原帖由 ╭DeviL★累 於 2010-8-11 00:04 發表

原來自己一覺得gg就可以走場嫁
咁係gg左 唔通唔走^_^??!

回復 114# 的帖子

我新手.可否話我知咩叫GG

引用:
原帖由 andygray1223 於 2010-8-11 00:05 發表
佢教識你一樣野..以後講GG就走得場
哦  原來係咁既  

我想講 我話20kill完場 根住到左咪走囉 有咩問題  你仲想點lol sad 唔比人走

冇人解答我咩叫GG

gag?  明明玩40殺你自己話20殺  就要跟你@@?

引用:
原帖由 andygray1223 於 2010-8-11 00:08 發表
冇人解答我咩叫GG
聽勁多人講 gg=good game

發新話題