發新話題

[公告] 既然大家咁想知咩事,就入黎睇下啦 唔好話我唔交代

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 紀敏 於 2010-8-6 16:51 發表

你咪講廢話啦.破解同更新檔係兩回事黎架.仲未明?夠未?
你同某人再繼續迫EDDIE落去~我真係唔敢擔保以後L4D2發生咩事
你而家講野可能覺得唔洗負責任,但係你地而家做緊既野會影響所有玩家

都係果句
你繼續,我等睇戲, ...
最影響咪你既聲譽,玩家以破解/更新利益為大前題,有好野你刪左佢轉d人地唔鍾意用既野過黎
姐係放毒,你刪左 唔洗負責任,我真係唔敢擔保以後L4D2發生咩事!話知佢一回事定兩回事~
都係果句,你繼續玩,我地繼續睇,睇下幾時忍唔住聲討你!!!

如果d人真係甘想玩更新...
甘米買正版囉~ 無謂起度搵野黎嘈啦~
版主都係義務幫我地工作
佢所做既係無收入無錢收
試問我地ge要求係米應該降低

我覺得版主已經好好人...
係唔知點解有人起雞蛋裡挑骨頭囉!

版主 i support you

引用:
原帖由 【闇影】 於 6-8-2010 11:47 PM 發表

最影響咪你既聲譽,玩家以破解/更新利益為大前題,有好野你刪左佢轉d人地唔鍾意用既野過黎
姐係放毒,你刪左 唔洗負責任,我真係唔敢擔保以後L4D2發生咩事!話知佢一回事定兩回事~
都係果句,你繼續玩,我地繼續睇,睇下幾 ...
你知唔知自己講緊乜?有dd199.又係冇point句.唔好成日離晒題好唔好.

我理得你地鍾唔鍾意用佢個檔.我地諗野唔係計鍾唔鍾意.係計長遠.穩定性.更新持續性
佢玩L4D2會玩到幾時.更新檔會做到幾時.冇人知.
但係版主出檔,一個唔得閒做,可以換管理員補上,依然都係果D純檔夾新純檔
但係佢用第2種破解.個檔唔同.佢一唔出.好多人如果裝兩個破解都要重裝,
呢D咁既大規模問題.可免則免

就算而家有人企出黎承諾點點點都好,冇人會得閒去信,
如果信左.他日要反口.一樣係佢冇手尾跟.我地大把手尾跟

都係果句.你地話人之前.不如諗清楚人地做咁多野為左乜?
仲要卑你地罵到狗血淋頭? 乜野都唔做得把口果D.憑乜?
如果今時今日回帖既人係RD或者佢可以MSN搵我,
真係慢慢拆掂條數既話,都仲有可能有機會卑佢開返檔.
本身都有諗過不如剩係RD個檔認可埋佢,
但自從見到有人話用完終極再用FISHHAO會搞到要重裝GAME之後~就NONONO了

簡單D講句,如果檔案係佢發佈前經過監測,而且同官方檔係唔會撞既話,就可以卑佢發佈,
什至可以將官方發佈權PASS埋卑佢.因為到有一日佢如果唔做果陣.我地仲可以有得接得住落去.

唔係冇人情講,我一路都係睇緊你地咩態度,咪點樣對返你地囉

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-8-7 00:11 發表

你知唔知自己講緊乜?有dd199.又係冇point句.唔好成日離晒題好唔好.
ya 間直無理指控啦,我犯規都會比人ban ~ 無一次沙魚會偏幫我="=  雖然在私我地關係什好,但係在公佢地渣正黎做>"< 好唔比面我~"~ 比人ban其間好q痛苦啊>"< 小超已經比人刺激死了,斷晒氣~ 我唔想我既好朋友沙魚都比人刺激到唔撈....  
假如想vlan啲盡心盡力既版主都放棄晒既話 請繼續無理指控~"~

比番alan 做更新檔.....真係會好慘...雖然我正版,幾時更新唔關我事="= 但係我地團,我啲朋友 你地都係用緊vlan更新 破解 .... 無了一個可靠 堅定 可信 實干既版主...損失既一定係全部玩家="=  我都唔想我下下都要降版先可以同fd玩到... 我覺得你地都唔會想咁....

請大家多一點體諒,多一點包容 ,少一點無理指控....

紀敏  版主
唔好再晒時間同佢地講道理喇,係唔聽點都唔聽嫁啦
佢地係咁中意嘈,咪嘈飽佢囉
你未來 我未來 都一樣
如果 你不愛我 可原諒
去月球 去地球 都一樣
如果 你太認真 只會悲傷

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 7-8-2010 12:29 AM 發表

ya 間直無理指控啦,我犯規都會比人ban ~ 無一次沙魚會偏幫我="=  雖然在私我地關係什好,但係在公佢地渣正黎做>"< 好唔比面我~"~ 比人ban其間好q痛苦啊>"< 小超已經比人刺激死了,斷晒氣~ 我唔想我既好朋友沙魚都 ...
其實某群人要求既野好簡單.只係用錯晒方式同態度.

意見唔係用批評同聲討或壓迫去表達,

去到邊都係,分下莊閒.做閒既.聲大夾惡.唔洗旨意有生路.
一個嬲.兩個嬲.就算想放你.第三個都係得個嬲字.
大家互相尊重去傾既.一定有計傾.
引用:
原帖由 filter 於 7-8-2010 12:32 AM 發表
紀敏  版主
唔好再晒時間同佢地講道理喇,係唔聽點都唔聽嫁啦
佢地係咁中意嘈,咪嘈飽佢囉
呢啖氣我忍左好耐.佢地亦都LOOP足咁耐
從一開始我唔係冇試過去搵RD講坦白,
但係佢企硬要用佢既做法.佢份人咁主觀.大家搵唔到共識點.我都冇計

佢地諗野就站嚮rd個位.我諗野就嚮大眾向既位.

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

唉 e家d 8 90後 ,
比老豆老母寵慣哂

正如  0okuo0 咁講

引用:
原帖由 0okuo0 於 2010-8-6 13:23 發表
比我就唔發佈啦
遲左又鬧 錯左又鬧
冇收錢係咁上下啦
唔想煩咪買正版囉...
剩係識得數人地d唔好!
又唔諗下自己做過d咩

佢地咁勁咪吾好用你d更新檔囉

咁勁咪自己整囉

人地好心放上黎 , 多謝都冇句 仲要系到話人

同佢地理論都哂氣

講真- -我覺得..個個都更新唔到去..2031個時咪又係一齊玩2026..(反正都玩到咪等下..lo)

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-8-7 00:34 發表
呢啖氣我忍左好耐.佢地亦都LOOP足咁耐
從一開始我唔係冇試過去搵RD講坦白,
但係佢企硬要用佢既做法.佢份人咁主觀.大家搵唔到共識點.我都冇計

佢地諗野就站嚮rd個位.我諗野就嚮大眾向既位.
你都知佢地主觀,即係冇計傾啦,咁仲講咩,留淡氣暖肚好過,E度咁多人支持你地,夠啦
佢地要嘈都要兩個人先嘈到,冇人理佢地佢地自然收X啦
你未來 我未來 都一樣
如果 你不愛我 可原諒
去月球 去地球 都一樣

引用:
原帖由 肥料之神原 於 7-8-2010 12:42 AM 發表
講真- -我覺得..個個都更新唔到去..2031個時咪又係一齊玩2026..(反正都玩到咪等下..lo)
最可恥既係某人曾經當眾要求版主推遲更新速度.要求版主每隔1~2個月先至更新一次
當時版主們堅持要持續更新,發佈就發佈左出黎.大家自己決定去唔去更新

而家版主壞機遲一兩個禮拜就已經卑某人D朋友趁機插到上天花板,
仲講到話版主操縱玩家更新速度

到底誰在自打嘴巴?

在幫RD,還是在害RD?
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-8-7 01:06 發表

最可恥既係某人曾經當眾要求版主推遲更新速度.要求版主每隔1~2個月先至更新一次
當時版主們堅持要持續更新,發佈就發佈左出黎.大家自己決定去唔去更新

而家版主壞機遲一兩個禮拜就已經卑某人D朋友趁機插到上天花板, ...
==咪係...重點係佢之前建議話定期更新嘛...依家 更新遲少少就掉那媽 頂硬上 咁== 唔得家嘛...

引用:
原帖由 filter 於 7-8-2010 01:05 AM 發表

你都知佢地主觀,即係冇計傾啦,咁仲講咩,留淡氣暖肚好過,E度咁多人支持你地,夠啦
佢地要嘈都要兩個人先嘈到,冇人理佢地佢地自然收X啦
咁我都係見到EDDIE灰成咁.加上本身忍得耐.先至會咁興.EDDIE做左咁耐.未試過咁重怨氣
Gaming Live

唔好咁ma
做版主係有壓力的...
你做得版主.即係管理員都認為你ok
加油吧
請叫我雪仔:$
雪!你話過會陪我一生咖喇:D
唔好呃我呀!我愛雪:$

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-8-7 01:12 發表

咁我都係見到EDDIE灰成咁.加上本身忍得耐.先至會咁興.EDDIE做左咁耐.未試過咁重怨氣
講真,EDDIE真係要讚,佢好忍得,比人話咁多,都係E家先出聲,
EDDIE佢之前係我初初玩L4D時幫我好多,好小人板主會回D新仔POST,我見佢係第一個

提外話,而我都唔係想賣口乖,我真係好想知,有幾多人用VLAN主程式既人係玩唔到L4D2(唔好計最新更新,有時更新有DD問題我認為大家要接受)
你未來 我未來 都一樣
如果 你不愛我 可原諒
去月球 去地球 都一樣

我明白內裡所發生咩事

EDDIE 我撐你!!

何況當中好多人都不了解, 其間發生咩事

咩都係聽人講, 就造成誤解, 盲目去挺身

清者自清, 濁者自濁

其實交代過後, 都無需要理別人點睇你

只要問心無愧, 解釋再多都無用

當你做一百件好事, 一件錯事, 別人會白眼

那個背後無人說, 那個人前不說人!!?

.
.
.

發新話題