發新話題

[公告] 既然大家咁想知咩事,就入黎睇下啦 唔好話我唔交代

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
雖然我極少瀏覽valn論壇
不過呢d情況成日都出現嫁喇
做得版主就預左有人插你
都係果句啦

呢句只供參考 如有雷同 實屬巧合

唉唉...
edd哥...唔好理佢地啦...你又唔係一個收錢板主..
洗鬼咁辛苦咩...
晚左update你玩唔到咩?!
onXX既...!
我by你呀..edd哥

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-8-6 17:14 發表

話改區話改區話左咁耐剩係你地嬲咩?我地版主郁到D區?我地剩係郁到帖架咋哥仔
都要等管理員郁手,我地都係得個等字.跟住轉個頭又話我唔守承諾
我唔答RD好,唔通你想我答佢:我唔知喎!等管理員囉!<--你地想咁樣我都冇計

見咁多 ...
睇黎你有D get錯意bo
定係我load唔到?
我ge意思只係想表達D刻意搞事,串人ge 人好無聊

eddie兄!!我撐你!!
其他人條氣係咁唔順GE比兩個選擇你地
1,咁威自己買正版LO!!醒你地一句"在人屋簷下,不得不低頭"
2,自己開個FORUM自己發佈更新檔,自己做版主,到時你就知死
[Neil_Dylandy]M*S~

引用:
原帖由 zxcvbnm1313 於 6-8-2010 08:02 PM 發表

睇黎你有D get錯意bo
定係我load唔到?
我ge意思只係想表達D刻意搞事,串人ge 人好無聊
我講佢地JE.只係咁岩亂按引用左你果句.可能有D誤會.哈
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

支持版主
沒有

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-8-6 19:00 發表
...此帖標題為何?
1) 因EDDIE版主是 引用及回覆 本人該帖[http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=266867&extra=&page=1]的問題,為何還要關閉、轉移此帖及扣除威望?處理適當嗎?需要作出回覆,不是在該帖進行嗎?開一個新的貼及使用設置高亮,目的何在?
引用:
你一味針住EDDIE既更新檔黎講唔算係針對佢?
2) 本人沒有針對EDDIE版主,而fishhao更新檔並不是EDDIE的。
引用:
3個月過重?
選擇只有兩個-> 3個月定永久?
3) 如果你這樣說,即是世上只有黑同白,沒有色彩?

做版主預左要比d人話

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-8-6 21:10 發表
1) 因EDDIE版主是 引用及回覆 本人該帖[http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=266867&extra=&page=1]的問題,為何還要關閉、轉移此帖及扣除威望?處理適當嗎?需要作出回覆,不是在該帖進行嗎?開一個新的貼及使用設置 ...
喂喂,fishhao更新檔佢有講係佢架咩?fishhao係咩呢?
引用:
3個月過重?

如果呢個係更高層既決定呢?佢被迫唔比?佢唔想但係一定要做唔得?

呢個世界有色彩,3個月=最輕=色彩

引用:
原帖由 smallpo 於 6-8-2010 09:10 PM 發表
1) 因EDDIE版主是 引用及回覆 本人該帖[http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=266867&;extra=&page=1]的問題,為何還要關閉、轉移此帖及扣除威望?處理適當嗎?需要作出回覆,不是在該帖進行嗎?開一個新的貼及使用設置高亮,目的何在? 引用:
你一味針住EDDIE既更新檔黎講唔算係針對佢?

2) 本人沒有針對EDDIE版主,而fishhao更新檔並不是EDDIE的。 引用:
3個月過重?

3) 如果你這樣說,即是世上只有黑同白,沒有色彩
1.帖子並不屬於L4D2主版範圍內容,牽涉違規處理及申訴,依據版規需威望-2移帖處理,而另一版塊規則,不予受理帖子將直接關閉
2.現VLAN發佈的更新檔是VLAN更新檔,只是破解用返fishhao破解
3.已經選擇了最適當的判處

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

依家班o靚仔
個個餵到埋黎先識食
唔識自己解決問題
自己就有權力去玩,去插下人
就冇義務去體諒下人既....
唉..冇眼睇

回復 69# 的帖子

不知詳情,請自行翻閱舊文,不要作出無謂的回覆及問題。

回復 71# 的帖子
1) 沒有正面回答問題,請了解問題後才回答。
2) 有否在 原發佈者fishHao 的同意下轉載或修改?
3) 如果你要是這樣說的話,即是你就是法律?

留名等睇結局 (唔好扣分 )

引用:
原帖由 smallpo 於 6-8-2010 11:00 PM 發表
不知詳情,請自行翻閱舊文,不要作出無謂的回覆及問題。

回復 71# 的帖子
1) 沒有正面回答問題,請了解問題後才回答。
2) 有否在 原發佈者fishHao 的同意下轉載或修改?
3) 如果你要是這樣說的話,即是你就是法律? ...
1.你非常九唔撘八.新帖公告以高亮顯示是依據版規
2.據上報是有經過的,
3.本人並非本區版版規,但此版版規是本人與管理員小飛豬修訂的,其實過度違規乃可直接永久禁訪其IP,但最終也沒有做出這種真正趕入絕路的事

Gaming Live

發新話題