發新話題

[公告] 既然大家咁想知咩事,就入黎睇下啦 唔好話我唔交代

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
成日話獨裁獨裁.又話只許洲官放火不准百姓點燈.要獨裁一早BAN晒D多廢話果D啦!仲有機會卑你地搞咁多事?
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 smallfish181818 於 2010-8-6 17:26 發表

佢一定係膠登出黎嫁啦....
出名"膠"
佢地可能想上位

RD戰隊在那裡~~~~
跟RD一樣下潛到水下3000尺了嗎

引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 2010-8-6 17:30 發表
RD戰隊在那裡~~~~
哈哈rd戰隊

引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 6-8-2010 05:30 PM 發表
RD戰隊在那裡~~~~
佢地硬係要迫到敏媽發火罵人

仲搞到我以為小鯊魚嬲左我所以呢幾日唔ON.原來又有人激親佢
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-8-6 17:32 發表

佢地硬係要迫到敏媽發火罵人
haha,小朋友就不要理他們吧
eddie,請放心在match度吧A_A"

引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 6-8-2010 05:34 PM 發表

haha,小朋友就不要理他們吧
eddie,請放心在match度吧A_A"
即係好簡單一個道理,版主只係個名義,唔係話做左版主就要變超人,亦都唔係要變神人,我地都係跟返規舉做野,佢地要既我地卑盡晒佢地,唔需要野野講到好似人地有錢收,奉旨幫佢地做野咁囉

衰d講句..佢地咩態度..家陣版主係佢地條狗咩..?
Gaming Live

引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 2010-8-6 17:30 發表
RD戰隊在那裡~~~~
可能"你就是我,我就是你"
本是根生

我之前就係分別更新過2個唔同既破解搞到要洗機.
所以我明白何解要有統一既破解檔.

我本身認為ADMIN難做姐,原來版主仲難做!
其實我相信好多人只係睇都會睇得出版主做左好多野,
更新,破解,非官方地圖,插件同疑難都有版主幫手先可以維持L4D2既運作
我問既問題其實都係問左一陣己經有人解答左

做得好比人話慢,唔夠好,做錯左幾萬插,人地版主黎咋,你估超人咩,
即使係超人都唔可以分身幾隻MOUSE做野啦,

RD佢唔留言姐
唔代表佢睇唔到..
睇到自己好似關事比人串唔出聲你都吹佢唔漲
vlan ac 要開都唔難丫.. 可能分身睇住你呢

引用:
原帖由 水箭龜 於 2010-8-6 17:40 發表
RD佢唔留言姐
唔代表佢睇唔到..
睇到自己好似關事比人串唔出聲你都吹佢唔漲
vlan ac 要開都唔難丫.. 可能分身睇住你呢
其實如果佢O岩佢點解唔出聲

引用:
原帖由 etphonehome 於 2010-8-6 17:38 發表

可能"你就是我,我就是你"
本是同根生
都有可能喔

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-8-6 17:37 發表

即係好簡單一個道理,版主只係個名義,唔係話做左版主就要變超人,亦都唔係要變神人,我地都係跟返規舉做野,佢地要既我地卑盡晒佢地,唔需要野野講到好似人地有錢收,奉旨幫佢地做野咁囉

衰d講句..佢地咩態度..家陣版主係佢地條狗咩..? ...

好應該叫那人開一個討論區,再去開一個1人對戰平台根電腦玩好了

引用紀敏 : (你繼續,我等睇戲,到時EDDIE唔肯整轉返ALAN整.
你地真係聽一兩個月先至有一次更新檔,.
FPS唔會批准放非官方檔)

呢場罵戰唔知幾時會停…..不過冇人更新就影響大了. 希望大家以和為貴. Thanks
http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

引用:
原帖由 johng0102 於 2010-8-6 17:42 發表
引用紀敏 : (你繼續,我等睇戲,到時EDDIE唔肯整轉返ALAN整.
你地真係聽一兩個月先至有一次更新檔,.
FPS唔會批准放非官方檔)

呢場罵戰唔知幾時會停…..不過冇人更新就影響大了. 希望大家以和為貴. Thanks ...
咁valve就會奸笑,玩正版啦

引用:
原帖由 LHM1996717 於 6-8-2010 05:41 PM 發表
其實如果佢O岩佢點解唔出聲
而家唔係講緊RD岩唔岩.
而家已經唔係RD一個既問題咁簡單
係講緊某D無聊人係度繼續講無聊野
Gaming Live

發新話題