發新話題

火影黑名單"(請留意本帖"歡迎大家舉報走場人士)

[Close]
支持樓主,
輸人唔輸品^_^

引用:
原帖由 Modest:.Lai 於 2010-7-24 23:52 發表
咁你事實上已經係未經場主同意   走場離開
ok  wing咁你就黑我啦  

智多咪以後唔玩

幫你整埋

黑名單:
1.p23438863   
2.★DevilKeN
3.kankan123
4.cloonytang
5.kitkit007007

6.地獄乂修羅
7.tomcham
8.╭DeviL★服
9.
10.

多次走場紀錄/自爆大本一樣會被列入黑名單~
要有人證~(屬實的話)/(上傳圖片)~會列入黑名單中!

大家遇到走場玩家可在本帖打名!
我會加黑名單~大家定期上本帖!(本帖定期更新)

希望各位玩家多多支持!

黑名單成為罵戰了==

你你地4打1又關服事?_?得你一個我就唔信你唔會走

Modest:.Lai 你成日一打4姐.3.感關佢咩事.,

仲有Modest:.Lai話明得佢一個人玩 佢D隊友都走場你唔記名.?正係記佢玩針對?_?

黑執事★杰<佢自己多死就話人廢跟住走場.3.

請大家上傳rp~以免引起發生罵戰!

好彩吾係成日係vlan玩火影
吾係可能有我名
已慌

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2010-7-26 05:44 發表
好彩吾係成日係vlan玩火影
吾係可能有我名
已慌
-0-"

引用:
原帖由 ╭DeviL★紙 於 2010-7-25 21:21 發表
仲有Modest:.Lai話明得佢一個人玩 佢D隊友都走場你唔記名.?正係記佢玩針對?_?
我都係近排先知有呢個post   如果我一早知有呢個post  我一定會如實舉報  冇話針對邊個

你都係算擺啦  你幫唔到嫁啦  rp都有埋   冇得再講

╭DeviL★ WING兄
你地個團D人係唔係咁廢又掛檮+走場丫

個╭DeviL★影 同個╭DeviL★軒走場仲係到串

引用:
原帖由 永恆之愛 於 2010-7-27 17:09 發表
╭DeviL★ WING兄
你地個團D人係唔係咁廢又掛檮+走場丫
引用:
原帖由 永恆之愛 於 2010-7-27 17:14 發表
個╭DeviL★影 同個╭DeviL★軒走場仲係到串
- - 影 [公平遊戲] 走佐場....!"
之後軒 就跟住走...!

好好既籍口
23我地都未叫走佢走好謂人諗WO
事實佢係有走場
定係自己團做馬唔+佢入黑名單????

發新話題