發新話題

1.02與1.03的問題

[Close]
引用:
原帖由 sky9484 於 2010-7-7 17:24 發表
谢谢 我以为是我这里有问题了呢 刚格了机子 谢谢高手们
我唔做高手

我做幫人的鬼靈精

引用:
原帖由 lowahfai 於 2010-7-8 19:24 發表

Unable to join the match. The connection is not responding.
可以是很多因素所做成

我曾回應一位玩家, 該玩家與你的情況相近, 你可參考一下
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=248 ...
我xp 佢win7
我地淨係連倒一次~哥一次就係第一次裝~之後更新1.02
入vlan就連倒~而家一次都連唔倒

我試過入人地哥d又得~真係唔明點解

引用:
原帖由 tony20062007 於 2010-7-9 14:20 發表

我xp 佢win7
我地淨係連倒一次~哥一次就係第一次裝~之後更新1.02
入vlan就連倒~而家一次都連唔倒

我試過入人地哥d又得~真係唔明點解
照你咁講, 你應該無問題

問題應該出自你朋友

你可以請你的朋友嘗試與人連, 看看能否, 這樣便一清二楚

我想問一下, 現在玩家都是玩那一個版本?
還是1.02 多嗎?還是已經轉了1.03?

引用:
原帖由 gn00751960 於 2010-7-11 16:54 發表
我想問一下, 現在玩家都是玩那一個版本?
還是1.02 多嗎?還是已經轉了1.03?
1.02居多

1.03極少

抱歉, 我有很多問題...
我想再問一下, 那1.04 呢?
因為我上官方看到只有1.02 和1.03, 並沒有1.04
所以也不知道1.04 到底有咩改變....
謝謝解答

引用:
原帖由 gn00751960 於 2010-7-12 16:20 發表
抱歉, 我有很多問題...
我想再問一下, 那1.04 呢?
因為我上官方看到只有1.02 和1.03, 並沒有1.04
所以也不知道1.04 到底有咩改變....
謝謝解答
根據Raistlin的回報

1.04有以下改動:

1.对对战连线的修正
2.对一些按键的修正
3.对Friends的一些修正
4.对语音chat的各种修正

引用:
原帖由 Redeemer 於 2010-7-6 12:33 發表
1.04又唔係多左地圖,槍同埋衫
當然無人升
你唔係鍾意1.04咩

現在是2010年7月14日18:27p.m.

vlan玩家 1.02 95.2%
               1.04 3.7%
               1.00 0.8%
               1.03 0.3%

1.02仍是最多vlan玩家所採用

1.03逐漸被淘汰

1.04佔3個百分比

1.00應是轉換版本之玩家

有最新消息, 再為你報導

1.03 仲少過1.00
1.04 仲多過以前既1.03
事實證明更新去1.03真係害死人

引用:
原帖由 Redeemer 於 2010-7-15 00:51 發表
1.03 仲少過1.00
1.04 仲多過以前既1.03
事實證明更新去1.03真係害死人
根據現時的情況, 看來1.02始終都係無可替代

1.02只有第6集先可以取代

引用:
原帖由 Redeemer 於 2010-7-15 18:28 發表
太強橫啦

引用:
原帖由 Redeemer 於 2010-7-15 18:28 發表
難道往後的版本都會輸比1.02

免費俾人下載dlc 咪唔會輸俾1.02,不過個可能性係零

發新話題