發新話題

首回合 淘汰賽 抽籤

[Close]
引用:
原帖由 °★sIUChC×. 於 2010-7-16 13:30 發表
LAZY
都系
y都係               
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 戀月夜 於 2010-7-16 12:47 發表
唔鋸招我滅團啦
不過比我滅左打唔到信盃唔好喊呀 你知啦  成舊水嫁嘛
過左信5盃我唔會接嫁啦 到時唔好又開posr吠
你係唔係覺得成舊水好多錢?
咁又係..你___黎 唔怪得你,

有?咁屈

引用:
原帖由 pigpigdick. 於 2010-7-16 16:11 發表
專業槍手 信心保證 十年經驗 美玲愛夫 浩維是也 分手至今 維還愛玲 每天也說
想念美玲 但玲不理 獨自去美 維很傷心 現做槍手 利用信長 忘掉美玲 所以做槍
槍手msn :  [email protected] [email protected]">[email protected] jun648 ...
dick吹到咁/.\

引用:
原帖由 pigpigdick. 於 2010-7-16 16:11 發表
專業槍手 信心保證 十年經驗 美玲愛夫 浩維是也 分手至今 維還愛玲 每天也說
想念美玲 但玲不理 獨自去美 維很傷心 現做槍手 利用信長 忘掉美玲 所以做槍
槍手msn :  [email protected] [email protected]">[email protected] jun648 ...
夠啦你=.=               
人無千日好 花無百日紅

我比人爆vlan ac lo
咩料

好唔公平
種子隊開波唔洗打
擺明做馬等佢地順利入到 16強啦

*v*  ..我又黎依到抽下水先 ~

回復 173# 的帖子

抽水哥 ._________________.

引用:
原帖由 戀月夜 於 2010-7-16 12:47 發表
唔鋸招我滅團啦
不過比我滅左打唔到信盃唔好喊呀 你知啦  成舊水嫁嘛
過左信5盃我唔會接嫁啦 到時唔好又開posr吠
你又代表倒你戰首?你有咩資格招滅團呀

回復 166# 的帖子

打花團2軍
重吾輸

引用:
原帖由 補團001 於 2010-7-16 17:58 發表
好唔公平
種子隊開波唔洗打
擺明唔使你地咁快就遇到強隊gg啦

引用:
原帖由 補團001 於 2010-7-16 17:58 發表
好唔公平
種子隊開波唔洗打
為你地好咋        

回復 178# 的帖子

我又冇報名 關我地咩事
唔該呢
唔好真係認為強團真係會拎第一
有時真係會有意外E樣野
成日以為人地拎冠軍同埋D影片就好似下一屆都係佢
有時D野真係話唔埋
以上只是個人意見 不喜勿插