發新話題

約戰8v8

[Close]
引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2010-6-16 15:10 發表
100 vs 100 a_a?
OK 牙
一定要叫你牙
کaþKa

wow....100v100...
場面何其壯觀..直頭系壯烈先拉=3=

我都想要個花生仔=3= ...

不過要超級電腦先得啦=.=
LAG死
کaþKa

果D咩一隻蚊 shooteR 牙 占士 APS
叫佢地8 VS 8
真係好難
کaþKa

聽起來挺不錯喔~~

網上咀炮,已經沒甚感覺。
8年多前玩 R.S. 年代開始,
我比較喜愛與團隊正式約戰於網吧,
不如咁講,你有種的話,
組隊約齊人,直接出泥打!(對戰)
既可堂正打一埸,又可避免Lag機!
等你! 有建設性既意見,我會再覆!

great~!!!!等左你呢句好耐喇!!!!!!就呢個星期日啦!!!!時間你話事!!!!!!!!唔好講完就算喎.等你

等你回應A___A
係就出來打
COME ON @@
کaþKa

引用:
原帖由 SamChoy 於 2010-6-16 14:48 發表
不如估下RDiver會用幾大篇野來回應呢件事丫xDD

WA~有成100人咪有排打~不過唔緊要AHHA
骨仔>_<long time no see!!!!!!!!!!!!

不如咁樣啦, 真係出黎打就拎D誠意出黎, 當比賽咁打. 輸左既幫WIN 左既俾網吧錢 OK? 真係唔好得個講字啊

great !! Looking forward to this Sunday!!

引用:
原帖由 dreamung 於 2010-6-16 17:04 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2178901&ptid=236928][/url]
great~!!!!等左你呢句好耐喇!!!!!!就呢個星期日啦!!!!時間你話事!!!!!!!!唔好講完就算喎.等你
woow~ 豪邁ar mung!

接下來就睇下淨係識網上咀炮o既係邊個啦

〄nion × Ⅱ

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-6-16 16:58 發表
不如咁講,你有種的話,
等你! 有建設性既意見,我會再覆! ...
我諗呢D唔叫網上咀炮..但係你話要約人地出去打.
出到網吧我想講D機又垃圾.headset又壞..因間又壞keyboard
咁樣玩都無意思啦.
同埋聽聞rd好似係外國嫁喎...咁佢會唔會番香港嫁??

不過我都係比下意見者...我到時係花生友.你地可以自己決定下.

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-6-16 16:58 發表
不如咁講,你有種的話,
等你! 有建設性既意見,我會再覆! ...
到時過百名M群成員圍住間網吧﹗

引用:
原帖由 bikeho 於 2010-6-16 17:09 發表
不如咁樣啦, 真係出黎打就拎D誠意出黎, 當比賽咁打. 輸左既幫WIN 左既俾網吧錢 OK? 真係唔好得個講字啊
woow~ 叫得比賽,贏左個邊梗係要有獎勵架啦,  俾網吧錢唔錯ar~
〄nion × Ⅱ

發新話題