17 12
發新話題

有關近日一般槍場 對封禁使用外掛的聲明

[Close]

有關近日一般槍場 對封禁使用外掛的聲明

防止外掛 係我ser出現
↑呢個係我鐵則

但人唔係機器

我尋日由6點值班到早上2點

人都會累,加上我欖球訓練完

如果你地胡亂屈我封你地 我唔介意

但你地心諗你地自已有無用過掛?

如果我亂封人 我個ser都唔洗咁多人玩啦?

我做admin只係想個ser無掛 開開心心咁玩

8點果陣 出現左個神手Na 佢係咁爆我頭 狂殺我隊d人 但佢係我眼見出現
只好怪佢手夠我快 "may be 8點果陣我仲精神好"

但onQ 果件事 可能係我精神唔好 我累得濟
錯手處死左

但6點~11點期間我封的人
我真心問你地: 你地真係無用掛?

我封外掛從來唔會手軟
就算係小小的3D 我都照封

因為呢個 就係作為ADMIN的守則

hehe 我最「喜歡」正義的admin 等我將「快樂和高潮」帶入你ser  現正部署中  計劃一:招收大量識用外X+炸XX的玩家一起入你ser/「呯!」還有其他XX計劃...... 各位起革X X一般槍場呢個ON_ S...E...R...

引用:
原帖由 洗滌滋 於 2010-5-1 11:39 發表
hehe 我最討厭正義的admin 等我將黑暗和邪惡帶入你ser  現正部署中  計劃一:招收大量識暴力外掛+「有炸彈」的玩家一起入你ser/「呯!」還有其他侵略計劃...... 各位起革命 反一般槍場呢個ON_伺服器 ...
你的智商是50以下嗎

引用:
hehe 我最討厭正義的admin 等我將黑暗和邪惡帶入你ser  現正部署中  計劃一:招收大量識暴力外掛+「有炸彈」的玩家一起入你ser/「呯!」還有其他侵略計劃...... 各位起革命 反一般槍場呢個ON_伺服器 ...
同意... 我有暴力外掛的說...加速透視自描樣樣齊  不過我果個「整理」器「整理」唔到Anti-CsDos-.-
Team Fortress 2 : 咖啡仔

真係唔明依家D小學雞
外掛都好似好威咁

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-5-1 13:12 發表
真係唔明依家D小學雞
外掛都好似好威咁
都幾嫁....不過系d 戇尻ser用先威
Team Fortress 2 : 咖啡仔

引用:
原帖由 小殤×ㄦ 於 2010-5-1 13:16 發表
都幾嫁....不過系d 戇尻ser用先威
實際上都係外掛狗啫

我唔知你技術好唔好,但係用得外掛ge人,大部份都係廢物一個囉

引用:
原帖由 ~[smile]~ 於 2010-5-1 13:59 發表
我唔知你技術好唔好,但係用得外掛ge人,大部份都係廢物一個囉

我以前玩槍GAME(依家冇玩喇=3=,係冇玩好耐...)玩左一排之後..試過用外掛
用左幾次之後就冇再用
唔用外掛同人打...我發覺我D技術原全冇哂......
從此之後唔用外掛...同好憎外掛....
依家冇用外掛,技術好過以前好多倍
回頭是岸呀....

回復 3# 的帖子

沒錯 我的智商是50以下 但是已經比你高  瞧! 你的伺服器的命運將會...... 不用擔心 我隊伍的人數還未足夠  如要參加請pm我

你做得admin 預得同d 外掛智障對抗

洗怕你?

社會中的弱勢

引用:
原帖由 積奇卡羅多 於 2010-5-1 15:09 發表
你做得admin 預得同d 外掛智障對抗

洗怕你?

社會中的弱勢
WOW 好佩服你

引用:
原帖由 kksunny01 於 2010-5-1 17:58 發表

WOW 好佩服你
多謝支持

引用:
hehe 我最「喜歡」正義的admin 等我將「快樂和高潮」帶入你ser  現正部署中  計劃一:招收大量識用外X+炸XX的玩家一起入你ser/「呯!」還有其他XX計劃...... 各位起革X X一般槍場呢個ON_ S...E...R... ...
我有+速.
不過唔好意思我唔會幫你
如果你要我幫你
我會同你講;   我幫佢
到時睇下+速vs+速會點

唉~小學雞長進D啦 ...
用外掛仲好似好型咁 ...
不過樓主放心 , 洗滌滋話用掛 / 炸踢你場 ... 不過睇佢呢位小學雞打字都咁幼稚再加上呢到系VLAN , 用得炸都唔會炸得死你 ... ... 裝返個防炸 = OK
佢用掛 , BAN佢本身個個IP就OK

17 12
發新話題