發新話題

整片區

[Close]
引用:
原帖由 kit2121 於 2010-4-11 04:28 發表
會聲會影!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
會聲會影 (wmv hd 1080 25p

我唔想install foxy= =好多毒- -

引用:
原帖由 獅子連彈 於 2010-4-11 10:28 發表
我唔想install foxy= =好多毒- -
-0- foxy冇毒 入面d野有d有毒姐

我怕唔小心DL錯野中毒,之前中過好多次 = =

引用:
原帖由 獅子連彈 於 2010-4-11 11:55 發表
我怕唔小心DL錯野中毒,之前中過好多次 = =
-0-  yahoo/google 都seach到既 但麻煩姐

得閒整下團戰影片 之前打果d  去搜索到打櫻花ㄨ
thx

引用:
原帖由 櫻花ㄨ毀滅 於 2010-4-11 20:26 發表
得閒整下團戰影片 之前打果d  去搜索到打櫻花ㄨ
thx
0-0 得閒先算lor 依家手頭上d片都未整哂

我想問會聲會影點教D配樂大細聲??

引用:
原帖由 獅子連彈 於 2010-4-12 21:22 發表
我想問會聲會影點教D配樂大細聲??
你問我 我原本不知道 我找了找就找到了

音訊>音樂和語音>素材音量

0為無聲..100為正常速度..500為最高

THX!!不過我最後都用返POWERDIRECTOR7,會影好難用- -

引用:
原帖由 獅子連彈 於 2010-4-13 17:21 發表
THX!!不過我最後都用返POWERDIRECTOR7,會影好難用- -
我之前下載過pd8
唔知點解我用 16比9 =.=
素材一個都冇囉
我問題?

團戰片將於75分鐘後新鮮出爐

可能會有一排時間玩唔到架喇 唉
老味話cut上網 不過我仲整到片
只不過係會比之前耐d ><

城真係慘 俾老豆cut上網
會考完一齊玩

引用:
原帖由 櫻花ㄨ毀滅 於 2010-4-17 09:58 發表
城真係慘 俾老豆cut上網
會考完一齊玩
仲唔比錢我食野

我問我小學fd借先          (我老味同佢老味好熟
之後叫我fd問番我老味還

發新話題