25 12
發新話題

●團戰● 計分貼● 長期更新●

[Close]

●團戰● 計分貼● 長期更新●

● 本團計分同友誼仲有團練之團戰的計分更新貼●

KK請把已計分的附件刪除

辛苦霸氣K計分,我代表全團向你道謝

2010年4月13日友誼勝利已計

2010年4月13日團練聯合軍WIN已計

2010年4月13日計分敗北已計

2010年4月14日團練聯合軍WIN已計
2010年4月16日友誼勝利
已計

2010年4月17日計分勝利已計

2010年4月18日計分敗北已計

2010年4月20日計分勝利已計

2010年4月20日計分勝利第二場已計

2010年4月21日計分勝利已計

2010年4月21日計分勝利第二場已計

2010年4月21日計分勝利第三場已計
2010年4月22日計分敗北

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

因為有日文落場 ...................

因為所有比賽都沒有我下場....=-=   開玩笑的

主要是因為大家一起玩得比較少吧.....  到目前為止我也只跟大家玩了兩場內戰而已...在默契配合之間就好像臨時的路人組合然後跑去打團戰 .  但是我相信在路人裡面大家的實力還是有的,只是臨時拉夫上陣就差了一些.  

所以現在中華街的團戰策略都是搞好內部團戰, 反正人數上也夠10人對戰...到大家累積一定的默契度,再對外計分戰

回復 1# 的帖子

問題一:亂接團
問題二:接團time唔岩
問題三:默契真係差D 之前

亂接團不是問題....出來混的,遲早都要還的, 總有一天都要碰頭的.... 不是那些所謂的大團就是厲害, 就個人技術而言,誰好一點還說不定, 就我目前所看到的問題只是出在默契度,還有處理團戰的一些細節而已...  別給那些頭銜嚇到,呵呵.  偶爾午夜場跟一些vlan名團的成員對戰過,都是半斤八兩而已

回復 5# 的帖子

問題三的出現=問題一的嚴重
還有我很希望團能空出位
招一些有前途既新血

招人的事情等團長回來再做決定...1號開會的時候決定暫停收人.  你把你的想法跟日文反映一下, 看看是不是可以重新招人 ^^

引用:
原帖由 s.沁 於 2010-4-4 18:39 發表
問題三的出現=問題一的嚴重
還有我很希望團能空出位
招一些有前途既新血
我一早都講過認痛踢左d人

引用:
原帖由 s.沁 於 2010-4-4 18:31 發表
問題一:亂接團
問題二:接團time唔岩
問題三:默契真係差D 之前
Σςαγαπώ團計分既然可以打成4,5次
仲有d計分真係亂接,
仲有應該設計1個團練時間表,
例如每個星期既6,日等
每位團員都有1個底分
打團戰嬴左既(其中有分出埸既成員就加分)

如果缺席團練或者比人舉報走埸等行為既就減分
到左負分就踢出團吧

回復 9# 的帖子

-.-最重要收人著緊d
no求其 and fd關係

我以前未入團見既中華街是好強的-.-
但依家好似 同人地路人無分別.....

回復 11# 的帖子

你所講既
係某d人

最緊要操番多d.....約團戰時間好d............團員默契好d....

唔夠合作''
成日同Σςαγαπώ依個團打''輸左唔知幾多場''so sad

我要同版主 查下我地既贏輸次數...
我私底下一直都有個數目...
贏輸次數會不會計錯???還是個問題所在!!!
大家不要單睇表面而作出判斷...
(團結就是力量)  開這個POST之前有想過有好與不好既結論嗎??
暫停接團戰 也是我之前跟大家交代過戰績先暫停!!
等日文遠行回來..我們2個+其他高層再開團務會!!
日後會跟大家交代!!!
大家最緊要係團結..不是自我發表..!!!
請大家體諒..感謝!!

25 12
發新話題