發新話題

比賽: [SPY] vs 大陆代表队

[Close]
[SPY]
你们确实很强,
我刚看了录象,
你们的走位,打钱都很到位..
第二盘就是太冲动了.
老想着爆本..
大陆代表

引用:
原帖由 [黑店]百地 於 2009-12-14 11:22 PM 發表
[SPY]
你们确实很强,
我刚看了录象,
你们的走位,打钱都很到位..
第二盘就是太冲动了.
老想着爆本..
百地你打過多少次比賽=.=

你們很合作 合作左好耐架啦?
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

我跟hui都很想再跟百地你們交流 認真說
看你們玩法也學到很多
只可惜未能以正選跟你們再打了...

大陸第一=90%           去到香港冇deplay

引用:
原帖由 雙長船槍神 於 2009-12-14 23:39 發表
大陸第一=90%           去到香港冇deplay
你都白痴既
香港比賽俾大陸拎冠軍..香港仲有面??
點都支持返自己人啦

計面子不面子問題=.=?你認為大陸隊係delay既情況下可以打入4強 面子問題重要=.=?交流only..

引用:
原帖由 Reborn云_明 於 2009-12-15 00:35 發表
計面子不面子問題=.=?你認為大陸隊係delay既情況下可以打入4強 面子問題重要=.=?交流only..
大陸都會開場,香港都會delay一場,你地有無腦

支持pss_27 你幾時肯做我信長導師
求你了

包 你呢家玩s版?

.
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

抱歉了 我們是delay兩場 我們更無腦 選陣型
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

大陸隊會黎嗎?

引用:
原帖由 §冰封◆b 於 2009-12-14 23:51 發表

你都白痴既
點都支持返自己人啦
首先 你眼部有問題? 我有講支持邊隊? 本人覺得你一定要去驗下眼

引用:
原帖由 §冰封◆b 於 2009-12-14 23:51 發表

你都白痴既
點都支持返自己人啦
香港都係大陸一部分 算唔算自己人呢?點解你回歸 , 國慶右放假ge?
  再講好多隊都已經輸左比佢地 如果咁講已經無面左好奈了

引用:
原帖由 LuN.Fox 於 2009-12-15 07:44 PM 發表

香港都係大陸一部分 算唔算自己人呢?點解你回歸 , 國慶右放假ge?
  再講好多隊都已經輸左比佢地 如果咁講已經無面左好奈了
我地2線團隊當然不能跟大陸比

望就望4強另外果3隊可以擊敗大陸 吾好比外來強隊拿香港的冠軍吧-3-

不過老實一句 大陸真的很強=3=
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

點解大陆代表队尼幾個字唔用繁體字

發新話題