發新話題

[建議]組一支香港代表隊

[Close]

回復 130# 的帖子

既然你話你睇過rp....甘你知5知佢地係咩平台打=.=''  當然無甘delay啦....

大陸用快鍵 一定拎硬冠軍
反應點都第1
其他團等輸啦!

引用:
原帖由 HunJai. 於 2009-12-3 20:50 發表
星願1軍  1:0  大陸隊 now?
係香港代表隊................

有本事4強 羸啦 光明正大
到時見到大陸隊 咪可以姐返隊最強同佢地打
洗吾洗走去大陸 搞事??
開新ACC 開post針對大陸  算得係咩??
(只是發意見)

引用:
原帖由 joelam§ 於 2009-12-3 19:28 發表
睇過rp

大陸隊明顯冇花團第2場咁delay

見到隻槍神第3場尾刀

係隻兵得100血仲可以行前一步即射

delay極有限..個人意見

可以大陸真係神到delay都做到呢d野@@ ...
尾刀食兵都係預住d兵打個隻兵扣既血姐 , delay一秒咪預delay一秒食兵lo , delay兩秒咪預delay兩秒食兵lo

反而魔水反應同走位更能顯示出delay的情況和delay強度
引用:
原帖由 HunJai. 於 2009-12-3 20:50 發表
星願1軍  1:0  大陸隊 now?
138樓為正解

最新戰況
最後一場香港代表隊已接近勝利階段

香港隊已勝
感謝大陸隊的指教

引用:
原帖由 新星__HinS 於 2009-12-3 22:32 發表

係香港代表隊................
YES......已勝利
人無千日好 花無百日紅

^^華麗之上333 [email=yo~~~~~~~@o]yo~~~~~~~@o[/email]@

引用:
YES......已勝利
有冇Rp..呀

前天的第一场,LKR上只上了个3主力....今天的三场不是大陆2:1么....怎么就已胜利了呢.....

引用:
原帖由 清凉丶风 於 2009-12-4 11:11 發表
前天的第一场,LKR上只上了个3主力....今天的三场不是大陆2:1么....怎么就已胜利了呢.....
那你認為新星 同 天下為神你又算是主力?

引用:
原帖由 清凉丶风 於 2009-12-4 11:11 發表
贏個2埸聯合 有一埸仲要比人守到一個半小時

他們自我中心    只是說LKR 上只上了三個主力..  也沒太留意我們香港隊出了多少名主力
NiF_End-

香港代表隊主力係邊5個

發新話題