發新話題

祝福 大陸代表隊 拿慣軍...

[Close]
引用:
原帖由 Is.A英雄 於 2009-11-30 10:53 發表
  老老實實 大陸戰隊 都唔系好勁^^!!
贏花團 真系 好估唔到..只可以話 運氣把!!
不過老老實實講   今年 2隊勁團冇參加  Star 1軍/ [NIf比人取消資格]
你打花團 不代表 可以睇穿香港實力!!
打冰島 /   C ...
個正ac比人滅左?用個咁既名〝係人都睇得出你條傻仔啦。

回復 27# 的帖子

引用:
咁網絡英雄點黎? 有咩著數?
為咩? 為爽囉,為成就感囉,為以為自己講野好有地位囉
咪將自己成日做ge 野放落人地度啦
個個好似你咁咩      
你又知人咁諗  

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2009-11-30 00:33 發表

樓主已上位   .
係超上位

引用:
原帖由 火月 於 2009-11-30 02:04 發表
今天战花队  大致了解了香港一线队伍的实力

作为大陆代表队的一员 在此承诺为大家奉上精彩的比赛录象  

谢谢支持者的支持  我们会继续努力下去  争取走进4强

香港一线水平让我们不敢轻敌了  谢谢大家 ...
香港一线水平让我们不敢轻敌了  谢谢大家

我喜歡你這句
我等看戲

引用:
原帖由 LuNgOy﹏ 於 2009-11-30 21:56 發表

咪將自己成日做ge 野放落人地度啦
個個好似你咁咩      
你又知人咁諗  

係咩? 我又知人地點諗? 舉幾個例先啦
似你呢d入黎炮唔到人之餘仲要柒住出番去既人,

面皮百呎厚 不知何謂醜   

你入黎炮我, 而我都冇否認我入黎係炮果位 懶中肯既斷玉哥:D

不過我炮人就係網絡英雄 , 你呢? 咁你係乜

五十步笑百步
.

回復 35# 的帖子

係睇5順你咁弱智先串下你炸.
你以為自己咩料         

罵戰該停下來吧 .  
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

一個無聊帖都可以咁多人嘈

人家要上位咪比個位佢上

唔通個個都人講咩野走去信咩野啊?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
按圖即可進入信長之野望區

之前有人說大陸代表隊好運~
沒有與強隊對戰...還有人說沒有可能勝於花團~
現今花團敗了,有人會說花團delay..花團不是香港最強~
可見某些人愛香港之心是多麼強烈呢...

引用:
原帖由 小明渣靚車 於 2009-12-1 01:10 AM 發表
之前有人說大陸代表隊好運~
沒有與強隊對戰...還有人說沒有可能勝於花團~
現今花團敗了,有人會說花團delay..花團不是香港最強~
可見某些人愛香港之心是多麼強烈呢... ...
有名氣 就玩晒<-e點我認同

某d強隊 打團戰輸左 就會講 輸左=我團實力比你低? 之類的說話去駁番自己輸左e個事實
一係就好似你所講既 開波之前十拿9穩ko你 完波之後賴3賴4       我份人好主觀 但我係講緊香港小部份有名氣既團隊                  
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

只是大多數旁觀者的言論 ,

而不是有關團隊的個別意見 ,

何必為這些上位人仕而煩惱 ?

都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

我都祝祝祝祝5祝

樓主已上位

引用:
原帖由 LuNgOy﹏ 於 2009-11-30 22:56 發表
係睇5順你咁弱智先串下你炸.
你以為自己咩料         
對唔住阿網絡英雄

原來睇幾句就可以判斷個人弱智與否

你呢d低級嘴炮 令我舉哂白旗

你見義勇為 睇我唔順眼出黎指責我

真係sorry哂

[疑問手然]你又以為自己咩料?
.

引用:
原帖由 HunJai. 於 2009-12-1 18:18 發表

對唔住阿網絡英雄

原來睇幾句就可以判斷個人弱智與否

你呢d低級嘴炮 令我舉哂白旗

你見義勇為 睇我唔順眼出黎指責我

真係sorry哂

[疑問手然]你又以為自己咩料? ...
你明明叫左佢做網絡英雄
你又問佢咩料 囧rz?

發新話題