發新話題

祝福 大陸代表隊 拿慣軍...

[Close]
引用:
原帖由 MoonShadowAngel 於 2009-11-30 01:20 發表
你真係好煩
你又冇份打 你嘈咁多做乜?
成日話大陸隊delay...你望下第3場rp 個火月講咩啦
係啦 係你心目中 得大陸會delay..
咁大陸隊開場呢...我地香港呢邊唔會delay???
就算邊個delay 咁又點....你睇戲食花生咪算囉
...
+1                                 .

引用:
原帖由 dogdogme 於 2009-11-30 03:49 發表
一講大陸隊同d香港隊就有好多弱智仔
對皮鞋反晒光

的確,

就算我有無視大陸隊 樓主不代表我

就好像曾特首不代表全香港人一樣

更何況我一開始已在支持大陸隊了

所以樓主若要表示對大陸隊的支持

大可以自己組成FANS CLUB,

而無需發此等低劣的上位貼

雖然說大陸隊都係上哂年紀既人物

我相信佢地都唔係經常著皮鞋
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

老老實實 大陸戰隊 都唔系好勁^^!!
贏花團 真系 好估唔到..只可以話 運氣把!!
不過老老實實講   今年 2隊勁團冇參加  Star 1軍/ [NIf比人取消資格]
你打花團 不代表 可以睇穿香港實力!!
打冰島 /   COOL  KAT   就可以睇穿 實力把^^ 因為這幾隊 可以話 港澳 信長 裡面較強的!!!  
大陸 太囂張了吧 !!  一贏花團 就開幾個貼!!!     
祝你地拿到冠軍把^^我念8強係你地死期  唔好甘快辦香港手續 未必入到4強 ^^!!!

入到四強先算啦大陸佬

引用:
原帖由 Is.A英雄 於 2009-11-30 10:53 發表
不過老老實實講   今年 2隊勁團冇參加  Star 1軍/ [NIf比人取消資格]
打冰島 /   C ...
傻仔開新號講野 ,有種開正號啦.你邊位呀

本是同根生

我笑了

樓主真係出黎工作既人嗎?

睇你既行為覺得你好銀幼稚

我真係諗唔到你邊一忽唔係博上位

樓主!!你話人淨係識打信長,第時出黎做野點樣點樣

咁你話俾我知, 假設你係呢度上到位對你人生有咩幫助???

求解答
.

引用:
原帖由 Is.A英雄 於 2009-11-30 10:53 發表
打冰島 /   C ...
?????
睇你打字 就諗起龍爺
都有九成似-3-

哂氣
講到尾~咪又係唔岩聽就想叫樓主死埋一二邊?
樓主都係客氣說話姐
大家咁認真做咩?

樓主擦鞋~~?
大陸比到咩著數佢?
香港又比到d咩佢?
還是你地輸左班人又比到野佢?
小小事就講"上位"形容人...兒戲左d囉

樓主的確唔可以係代表哂我地
但係係人地"客人"眼中...
我地是但一個言行都有機會成為人地個人眼中"代表"
繼而判斷全港
難道我地港人當中無因為內地一d事~而排斥所有內地人?

到時佢地無實力...
自然會輸~~口舌之爭~係唔會影響結果產生~
理性同時~都應該理智d~無品另計

支持洗5洗開2個POST咁SM                

引用:
原帖由 斷玉 於 2009-11-30 16:53 發表
哂氣
樓主都係客氣說話姐
大家咁認真做咩?

樓主擦鞋~~?
大陸比到咩著數佢?
香港又比到d咩佢?

樓主 ...
著數?
你覺得個個博上位既人都係有著數先做?
你覺得好兒戲呀? 咁你解釋下要幾大件事先可以用上位黎形容人啦

定係你認為 有利益帶比果條友先可以叫做博上位?
拜託唔好懶係中肯啦講野,我認架我講野係主觀,
但你呢d懶係客觀分析但其實又係主觀既言論,
真係人地見到會笑咁囉

咁網絡英雄點黎? 有咩著數?
為咩? 為爽囉,為成就感囉,為以為自己講野好有地位囉

.

引用:
原帖由 斷玉 於 2009-11-30 16:53 發表
哂氣
樓主都係客氣說話姐
大家咁認真做咩?

樓主擦鞋~~?
大陸比到咩著數佢?
香港又比到d咩佢?

樓主 ...
咩都講著數咩-.-"

打咁多字但全文得一個point

憑咩黎影響別人認同
.

已上位.........................
SPY GO!!!!

發新話題