發新話題

™ ヾౄ ♩♪ 信長玩家有禮貌守則 ♬♫ ೀღ♀

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 真.龍 於 2007-4-1 15:31 發表
咁我幫幫手推一推~~~~~~~
謝。

希望大家也看一看這些守則吧。

謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝  謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝  謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝    謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝 謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝   謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝  謝謝謝謝
謝謝謝謝  謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝   謝謝 謝謝
謝謝  謝 謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝  謝謝謝 謝謝   謝
謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝   謝謝謝   謝謝謝謝
謝謝謝謝   謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝  謝 謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝  謝  謝   謝謝
謝謝   謝  謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝  謝謝謝謝
謝 推推   謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝   謝   謝 謝謝謝謝
謝謝謝謝謝  謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝  謝謝 謝 謝謝謝謝
謝謝謝謝    謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝 謝謝謝謝謝 謝謝謝謝
謝謝謝  謝謝   謝謝謝謝謝謝 謝  謝謝 謝謝 謝謝謝謝
謝   謝謝謝謝推   謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝   謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝   謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝

同意,,,,如果個個都可以咁就最好啦><

好呀~~~
我中意: 不開圖,不嘴砲,不中離。
最近又多新手死撐,,又有人串,,又有人中離,,,
唔該找人跟跟~~
真係嫁~~我覺得係魔獸個名同你vLan個名要一樣,,,方便ban人~~~

引用:
原帖由 人工肥料 於 2007-4-2 17:56 發表
好呀~~~
我中意: 不開圖,不嘴砲,不中離。
最近又多新手死撐,,又有人串,,又有人中離,,,
唔該找人跟跟~~
真係嫁~~我覺得係魔獸個名同你vLan個名要一樣,,,方便ban人~~~ ...
多謝支持!!

只要閣下進入「信長.真」區的話,魔獸的名字就會與閣下的名字一樣的了。

正啊

丐幫同仁感謝您!支持+20

回復 #276 丐幫幫主 的帖子

很感謝丐幫的支持。

你們是新開的團隊?

3.新手不會玩就要問人,別不知醜的死撐。老手也要教導~誰沒新手過?
我未做過新手 我一玩就識lo 要人教既咩 緊係睇定d資料先玩嫁啦 睇下d replay 先下玩嫁啦 要人教 邊有人咁好死呀...

引用:
原帖由 惡極﹏賊 於 2007-4-4 21:29 發表
3.新手不會玩就要問人,別不知醜的死撐。老手也要教導~誰沒新手過?
我未做過新手 我一玩就識lo 要人教既咩 緊係睇定d資料先玩嫁啦 睇下d replay 先下玩嫁啦 要人教 邊有人咁好死呀... ...
我先唔信你一玩就識囉

就算你幾勁都係要教架啦

引用:
原帖由 大飛豬 於 2007-4-5 12:37 發表
我先唔信你一玩就識囉

就算你幾勁都係要教架啦
沒錯,十分贊同+1

即使是有多經驗也是一個人,始終也有需要提點的時候。

做咩唔叫板主頂到至高

引用:
原帖由 高達貓 於 2007-4-5 19:05 發表
做咩唔叫板主頂到至高
沒有任何版主負責管理這裡....

可以叫誰頂至最高呢...?

正啊~~

詳盡的禁供裝解釋 明白~~~

希望有多d人會遵守啦...
咁我就唔駛成日re啦!

引用:
原帖由 冰如雪 於 2007-4-7 08:49 發表
希望有多d人會遵守啦...
咁我就唔駛成日re啦!
冇錯。

d人肯遵守的話大家就可以快樂地玩。

發新話題