發新話題

比賽: ☆中國團〞 vs ★Star`08Team

[Close]
引用:
原帖由 t-SZ 於 2009-11-2 07:35 發表

驪聞是星願3隊 應承人打3場先.?
吾通 講過既野 吾洗負責任咩
我冇話過打3場 請你看上文

其實輸嬴冇所謂 不過我地想完成三場賽事去作一個公平比賽姐 可惜只是時間玩弄人   

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-11-2 18:10 發表

我冇話過打3場 請你看上文
『未來是個迷』在這個比賽回應的post上回應了『冇問題』

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-11-2 18:20 發表

『未來是個迷』在這個比賽回應的post上回應了『冇問題』
我知到 不過是他本人問題而已

一面返工 一面返學   

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-11-2 19:05 發表

我知到 不過是他本人問題而已
o~~你依家講乜都得嫁啦
係佢回應之後點解你唔即時講返係佢本人問題???
我相信佢係你08team的其中一員佢回應了應該會同你講吧
but你呢個做隊長既依家先交代係佢問題??
佢係你08team你地就要負責~~
例子:佢用呢個08team ac去幫其他團隊打比賽可以嗎??
        到最後只係佢問題嗎??我想講唔係囉
        係佢幫果隊打..果隊就算win了都要取消資格ok??
        因為佢所做既野都係代表緊08team~~

趕住出門口..係咁先

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-11-2 19:37 發表

o~~你依家講乜都得嫁啦
係佢回應之後點解你唔即時講返係佢本人問題???
我相信佢係你08team的其中一員佢回應了應該會同你講吧
but你呢個做隊長既依家先交代係佢問題??
佢係你08team你地就要負責~~
例子:佢用呢個08t ...
我唔知中傾黎做乜 反正第3場都唔會再打

很無奈, 既然大家無法就到時間打第三場, 就唯有按第一/二場完場時間, 作判決了.

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-11-3 11:33 發表
很無奈, 既然大家無法就到時間打第三場, 就唯有按第一/二場完場時間, 作判決了.
即係中國團勝2分鐘左右
08小隊出局?

嗯.

08MS 安息吧

我o既dick哥啊

非常遺憾     

先例一開 如果賽果1:1 完場時間快d果隊 仲有隊會肯打埋第3場??

引用:
原帖由 SIy_228 於 2009-11-3 17:12 發表
先例一開 如果賽果1:1 完場時間快d果隊 仲有隊會肯打埋第3場??

發新話題