發新話題

網吧決賽時有記者到場, 大家要執整齊, 打扮靚仔少少

[Close]
我住油尖旺 可唔可以著街坊LOOK

引用:
原帖由 絆月~cLaSS 於 2009-10-17 18:33 發表
我住油尖旺 可唔可以著街坊LOOK
你真好,
我住元朗...

( 住唔住元朗都打唔入4強架喇 , moonbaby真係白痴 -v-" )
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-10-8 11:27 發表
翌日見報標題

1.  " 金髮少年 網吧比賽 "

2.  " 砲嘴文化 網吧更熱 "

3.  " 未成年 網吧歡 "

我希望可以正面少少 -.-
仲一個個不知明團隊 網吧比賽 串過頭 比人打死

有可能上晒西方呀,香蕉呀月島日報a1個到,叫做20名青少年因打機,先口角,之後動武.7瓜13流血
當中不乏紋公仔少年.金毛仔,仲有白社會@_@其中17人一身潮人打扮,不乏lc,guccl,clox.levi'f,chanei,其後更一個電話3百幾人圍住月亮網吧,

p.s可唔可以著拖鞋+背心+冷帽+沙灘褲.

@_@仲有,成身假野...咁就好笑啦,唔知幾時先有相睇嬴左個5條友呢

引用:
原帖由 伯樂 於 2009-10-18 19:25 發表
有可能上晒西方呀,香蕉呀月島日報a1個到,叫做20名青少年因打機,先口角,之後動武.7瓜13流血
當中不乏紋公仔少年.金毛仔,仲有白社會@_@其中17人一身潮人打扮,不乏lc,guccl,clox.levi'f,chanei,其後更一個電話3百幾人圍 ...
nood v仔 supreme 都無  
Rs-h0w[R]y0u 醉`
"Have you seen my bear Tibbers?"

係油尖旺陽光@v@...我有少少想去...

引用:
原帖由 佐佐木單中 於 2009-10-18 19:35 發表

nood v仔 supreme 都無  
a貨大陸大把 比賽前一日買咪得

吽吽幫我買 返黎比返錢你
YUI*FlowerFlower*

講得好,大6大把,d金毛早一日上左深圳玩@_@順手去埋羅湖商城買(潮野),我見過個到d bape鞋@_@真係令到呀.其他就冇見到啦@_@大家唔洗去專店買bape波鞋啦,上深圳又平又令,買多幾對都得@_@到時打4強d人@_@成身同一牌子,有一隊@_@5個牌子上晒身@_@haha

希望我可以去到網吧比賽 ( 入到決賽喔喔 )     

個個唔著衫
最舒服

香港搞信長盃都咁大單野
咁台灣搞比賽點算-   -

講起呢件事= =仲記得上次VLAN盃UNION大合照= =

引用:
原帖由 花老野 於 2009-10-29 11:20 發表
講起呢件事= =仲記得上次VLAN盃UNION大合照= =
最好講果陣 擺埋幅靚仔合照相出黎啦

我都想入四強,不過冇可能

發新話題