發新話題

比賽: NiF高潮CoOL vs 讓我打敗你

[Close]
evil 小心d講野呀

**不良詞語**你老母 串鳩我 知唔知我邊**粗口**個

點解你地唔msn私下嘈、
要係呢度嘈比我地睇?
好威?
控制下你地雙方d  EQ啦唔該、

引用:
原帖由 568708105 於 2009-10-26 19:27 發表
265那位人兄 唔好咁講野     你估你都唔知事實真相吧?  咁講好易比人咀炮
請不要開分身ac吧....正身出黎講唔得咩????

引用:
原帖由 Sec、虛構 於 2009-10-26 19:32 發表

要係呢度嘈比我地睇?
好威?
關你什麼事呢 你eq 很高嗎

去睇下youtube nif vs 讓我打敗你
果段嘢、8:16開始d歌同字就係成段片嘅精華中嘅精子、

JBOY

唔好見笑啦

「我勸你地唔好激嬲我」
「我大錢   慢慢同你玩」

你當錢萬能?你咁把炮下次**廣告**有比賽你過幾十萬去內定第一囉 你老母
睇你呢幾句已經知你敗家仔啦
書又唔讀, 打字D文法差**粗口**到笑

唔識你都想同你講句 收皮啦二世祖
你有錢仔嘛  咪比你威哂囉

笑鳥

引用:
原帖由 Sec、虛構 於 2009-10-26 19:32 發表

要係呢度嘈比我地睇?
好威?
第一  唔關你事唔該你唔好出聲
第二  只係發表有關資料   
第三  沒人指定你一定要睇呢個post

引用:
原帖由 Js_ZxCvBnM 於 2009-10-26 19:33 發表

關你什麼事呢 你eq 很高嗎
又關你Q事?LOL

引用:
原帖由 BiTcH_Evil 於 2009-10-26 19:23 發表
其實流星_k只是不滿早前Max乂賢在我發的帖內含的挑釁字句
然後在這場比賽中輸了,面子也掉了
所以先會話Nif請槍
其實大家平心靜氣,私下就可以解決

以上係我綜合Nif隊員跟讓我打敗你隊員的帖子得出既結論 ...
大約係呢句吧
引用:
原帖由 流星_k 於 2009-10-23 02:10 發表

你真係估

跟完我.  過檔就羸到我
但好可惜  冇咁大個頭唔好戴咁大頂帽

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-10-26 19:33 發表

第一  唔關你事唔該你唔好出聲
第二  只係發表有關資料   
第三  沒人指定你一定要睇呢個post
又關你事?點解你又出聲?
發表嘅嘢冇關咩?
冇人話唔俾睇呢個post、如果有、不如唔好開。

**不良詞語** 用愛膚堅啦

導火線應該是......這個吧--------->

http://www.youtube.com/watch?v=s ... =player_profilepage

(特別影片最後的那個音樂-.-才會令到事情發展得這麼大吧.....)

引用:
原帖由 Sec、虛構 於 2009-10-26 19:35 發表

又關你事?點解你又出聲?
發表嘅嘢冇關咩?
冇人話唔俾睇呢個post、如果有、不如唔好開。
潮夠未?佢nif嫁

引用:
原帖由 slim_fish 於 2009-10-26 19:36 發表
導火線應該是......這個吧--------->

http://www.youtube.com/watch?v=s_ooMJox3do&feature=player_profilepage

(特別影片最後的那個音樂-.-才會令到事情發展得這麼大吧.....) ...
唔知頭 唔知路
收嗲啦

發新話題