發新話題

比賽: NiF高潮CoOL vs 讓我打敗你

[Close]
對於龍大的分析我有所保留,其一專家系指誰?陪審團嗎?如何算得上專家,一口咬定代打,是否有的黑箱運作呢,所有的判決應該公開,公正,有憑有據。

而且對於replay所提到的證據太過含糊,其"以上6場裝備擺位習慣一樣"何謂一樣?根據我的觀察,我見到果心每場出裝的物品都唔一樣。裝備排位都有變化,換左的物品位就可以判斷請槍,未免武斷,調調位就請槍?實難服眾

至于APM相信大家都知道所有英雄中果心的APM系最高,但都視乎環境,對住弱旅自然松懈apm一定會低,
對著強隊精神力,集中力,自然提升隨時防范偷襲,及每個兵的尾刀都會比較注重。APM自然比較高,所以每場的APM可以相差甚遠。

而且,APM好注重一樣野就系看果場比賽是否激烈,如果多次大型會戰
,將會令成場比賽的APM提高,立花跟果心的APM一個天一個地,一個只在乎突擊果下,一個要控分身,控鬼。
綜上所述APM一定唔可以做準!

物品排位 = 判斷關鍵,而不注重比賽的質素及個人能力,未免以偏概全!
是到如今我想澄清我有自己的玩法亦有第二種玩法,加上從旁有專家指導,令我明白到物品擺位及連技的重要性,面對強隊我自然會嘗試新玩法,而效果都唔錯。我的物品擺放位置可以自由轉換,相信有技術的人都有這樣能力。
難道我有第三種玩法都要先公布出來比大家知道?這樣談何戰術,談何策略?
本人亦有以下聲明:

其一 我有權保留實力,這是策略,古往今來,屢見不鮮。
其二 技術進步 = 請槍?

如果以這樣的方式來貶低我個人能力,而永遠唔比人進步,似乎偏離了比賽的宗旨。我承認我不夠出位,但我都有自尊,經過這么多日的默默忍受,我只想提出個人的意見。

龍大話. coolwind 登入你ac.  
再以呢d 作輔助.  再加專家分析
種種才決定你係請槍

引用:
原帖由 LK` 於 2009-10-26 18:26 發表
龍大話. coolwind 登入你ac.  
再以呢d 作輔助.  再加專家分析
種種才決定你係請槍
引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-10-26 16:39 發表
經過徵詢專家意見, 可以確認 NiF_FatCaT25 系他人代打.

希望 NiF_FatCaT25  及涉嫌代打者 CoOLWiND_  可以出來交代事件.

其他非相關人士請勿插嘴, 凡互罵或用粗口者,輕則扣分禁言, 重則解團或取消比賽資格. ...

看來都是輸不起            算了吧     輸左咪認lor
無人會笑你地-.-     搞甘多野為乜?

引用:
原帖由 aRYIp. 於 2009-10-26 18:29 發表
看來都是輸不起            算了吧     輸左咪認lor
無人會笑你地-.-     搞甘多野為乜?
收聲la 食花生la

引用:
原帖由 沁殤_小月 於 2009-10-26 18:33 發表

收聲la 食花生la
向來都系花生組         

引用:
原帖由 NiF_FatCaT25 於 2009-10-26 18:22 發表
物品排位 = 判斷關鍵,而不注重比賽的質素及個人能力,未免以偏概全!
是到如今我想澄清我有自己的玩法亦有第二種玩法,加上從旁有專家指導,令我明白到物品擺位及連技的重要性,面對強隊我自然會嘗試新玩法,而效果都唔錯。我的 ...

我在這想告訴大家他們是什麼人
關係好就可以這樣
我jboy 沒話可說
圖如下

附件

流星k 對話2.JPG (117.74 KB)

流星k 對話2.JPG

流星k 對話.JPG (122.28 KB)

流星k 對話.JPG

點解

貼d 唔貼 d.  請等等

我貼完整

自己叫我問龍大

激嬲你呢個有錢仔就比人告

梗係點都串你地啦

附件

我將說話轉告龍大而已

什麼樣的愛
-
埋伏在未來

同vlan 關係好就可以玩曬
咁我地唔洗報比賽啦
你地贏啦 你win

我知錯了
法律面前 窮人含 _

激嬲有錢佬就犯法比人告

真係天有眼

有錢大q晒?

我告得慢左tim呀
什麼樣的愛
-
埋伏在未來

我們不熟管理員
你們關係十分好就可以欺負我們嗎???這是道理
那我說法律 不行你們有管理員  你們跟vlan打關係我不可以告你們?

我只是實話實說

抽水果班小7頭 收嗲啦

發新話題