發新話題

[Left 4 Dead] [含圖]我以為得新手會話人外掛,原來老手都會

[Close]
引用:
原帖由 chung227 於 19-10-2009 08:34 PM 發表

我都打過l4d....係咪真係會聽唔到boomer呀?
如果係我唔會成日做boomer比人聽到啦...妳可以話我cheap...但唔係幾時都咁嘈呀??
請問一下人地音質好得唔得呀? ...
有少少九唔撘八.唔係成日比人聽到即係都有機會.你一重生就有聲.點會卑人聽唔到?!
除非你一出黎就慣性卑人射爆.又或者你玩bug
如果唔係一定有聲點都有機會聽到
hunter撲出黎都會有聲啦~都係果句~除非玩bug
仲有唔好講咩中央唔中央.睇到你地嘈咁耐我都眼怨
引用:
原帖由 Terencehk 於 19-10-2009 08:35 PM 發表

証明唔証明都已經無意思 , 佢地今次係樣衰左 ,
又比人放上網講, 係咪條氣都唔順.
好似係卑人話果邊放上網咋wor.話佢地果邊都未放上網
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

我又冇引用你D POST
我都係睇唔過眼...D人感串姐
POST WIN左NO.1
好勁....因為WIN左NO.1...所以你地未POST出來

之後係唔係外掛...大家自己會知嫁啦
NO.1係唔係高手..大家知道
感宜家都係約個44
打一場"高對VS"..冇FIRST AID
感再DEMO...
第一...可以幫紀敏..
第二...有DEMO 係唔係外掛一目了然

有咩唔好..
کaþKa

引用:
原帖由 wookayan 於 19-10-2009 08:36 PM 發表
好勁....因為WIN左NO.1...所以你地未POST出來

感宜家都係約個44
打一場"高對VS"..冇F ...
係囉咁樣咪唔洗嘈落去囉!
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-19 20:34 發表

你話FD.真係唔好意思.L4D真係識好多人.
但係得個講字有用?!定還是打多一場怕卑人炒幾千?!
唔係想串.只係想知.既然佢地有實力贏到.為何要怕網上被版主監管情況下去打多場去證明自己?!
不如公證D大家貼晒D DEMO出黎卑 ...
本身係無質疑過實力
點解你係要我地舉証,而唔係要佢地舉証?
我唔知你係想調停件事定係依家想越搞越大.
如果係想幫佢地好落台既,我諗佢地唔會心領啦

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-19 20:36 發表

有少少九唔撘八.唔係成日比人聽到即係都有機會.你一重生就有聲.點會卑人聽唔到?!
除非你一出黎就慣性卑人射爆.又或者你玩bug
如果唔係一定有聲點都有機會聽到
hunter撲出黎都會有聲啦~都係果句~除非玩bug
仲有唔 ...
咁唔該就叫目中冇人ge no.1唔好咁串啦...
係佢咁講野恤髮先咁嬲...先尼抱怨渣...
先撩者賤...打死冇怨呀~~
自己有冇咁講過自己知啦!!

引用:
原帖由 Terencehk 於 19-10-2009 08:38 PM 發表

本身係無質疑過實力
點解你係要我地舉証,而唔係要佢地舉証?
我唔知你係想調停件事定係依家想越搞越大.
如果係想幫佢地好落台既,我諗佢地唔會心領啦 ...
最快解決辦法就係打返場先講野.對抗場既野對抗場解決
唔好話質唔質疑實力.點解要你地舉證問題已經好明顯
佢地話你地外掛.你話佢地話你地外掛
咁而家係要證明冇人用外掛
咁係咪卑人話果邊去親身證明呢?!
我叫你地上網打返場叫做鬧大件事.你地叫人坐船過黎同你地打唔係鬧大件事?!
引用:
原帖由 chung227 於 19-10-2009 08:39 PM 發表

咁唔該就叫目中冇人ge no.1唔好咁串啦...
係佢咁講野恤髮先咁嬲...先尼抱怨渣...
先撩者賤...打死冇怨呀~~
自己有冇咁講過自己知啦!!
呢個又另一個問題啦.佢撩唔撩人佢既事.
而家講緊證明樓主唔係外掛呢.唔好離題啦

Gaming Live

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-19 20:36 發表

感宜家都係約個44
打一場"高對VS"..冇F ...
講咁耐妳都唔知點解恤髮要開post....個個no.1 d fd就走出尼話44...44...
如果唔係no.1咁目中無人....佢唔會咁嬲...唔會係尼度講....
呀邊個話佢識no.1...佢個人好好...我夠識恤髮..知佢個人唔係咁啦...
咁講出尼有用咩??如果佢自己收歛下就唔會有尼件事啦...

引用:
原帖由 chung227 於 19-10-2009 08:42 PM 發表

講咁耐妳都唔知點解恤髮要開post....個個no.1 d fd就走出尼話44...44...
如果唔係no.1咁目中無人....佢唔會咁嬲...唔會係尼度講....
呀邊個話佢識no.1...佢個人好好...我夠識恤髮..知佢個人唔係咁啦...
咁講出尼有 ...
你自己咪又係講緊44.你又no.1 d fd?!認真問你
發唔發生都已經發生左.和和氣氣打返場大家好落台.定還是有人認為打完會落唔到台?!i don't thinks so
Gaming Live

回復 169# 的帖子

甘佢地都係想約你玩44  ,  又有3位版主做監場

點解佢話要你地舉證 , 你地被人話外掛 , 你地話唔係 , 佢地話係

口同鼻講  , 所以想大家一齊放DEMO上去

而去網吧都講左因為唔想有現場衝突

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-19 20:40 發表

最快解決辦法就係打返場先講野.對抗場既野對抗場解決
唔好話質唔質疑實力.點解要你地舉證問題已經好明顯
佢地話你地外掛.你話佢地話你地外掛
咁而家係要證明冇人用外掛
咁係咪卑人話果邊去親身證明呢?!
我叫你地上 ...
sorry喎...我絕對冇叫人坐船過尼喎...我本來都唔知佢係澳門...
唔該妃敏版主唔好咁講啦...我個人敏感...聽落有骨呀~~唔該~~

無你地咁好氣
我去打l4d
我無意針對其他人
只係想 no.1 你知道 , 唔好咁自大
再亂咁話人外掛只係你自己無知
我唔介意得罪晒所有人,無做過就係無做過
如果你肯定我係外掛,咁我又多一件威既事可以同人分享
版主大大 幫我鎖左個帖佢啦 , 依家已經搞到好多人

之前你自己係甘推個帖.....

引用:
原帖由 Terencehk 於 2009-10-19 20:48 發表
無你地咁好氣
我去打l4d
我無意針對其他人
只係想 no.1 你知道 , 唔好咁自大
再亂咁話人外掛只係你自己無知
我唔介意得罪晒所有人,無做過就係無做過
如果你肯定我係外掛,咁我又多一件威既事可以同人分享
版主大大  ...
留返一兩個位黎
比我入黎玩下~_~

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 20:42 發表

咁講出尼有 ...
感佢串咀..我唔覺有咩問題
因為係佢個人問題...
但我覺得你只係睇表面野囉
如果NO.1人唔好..就唔會感多人幫佢啦

کaþKa

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-19 20:52 發表

感佢串咀..我唔覺有咩問題
因為係佢個人收題...
但我覺得你只係睇表面野囉
如果NO.1人唔好..就唔會感多人幫佢啦
唔好再嘈落去啦,佢人好唔好,得佢d fd先知 , 外人只會客觀睇事實

發新話題