發新話題

比賽: [北敗] vs RoFL

[Close]
引用:
原帖由 Sn0w_0 於 2009-10-19 13:51 發表

唔知你有冇打過籃球
籃球比賽,有好多灰色地帶
可以有好多矛招可以用
咁係咪代表你要用?
規則的確係岩,每一樣野都有灰色地帶
咁係咪一定要係灰色地帶入面搵野出黎講呢...?
如果係既話,你好適合做律師 ...
咩叫一定要係灰色地帶拎出黎講
而家係提出有灰色地帶,希望VLAN作出改善
係咁多

事前比賽規則沒有清楚說明不能朋友代打....這樣判會對北敗好吾公平
前面還有更強的隊伍以他們的實力又點會贏到呢!!
早d輸左佢咪仲好z_z

第3場的確係我地失敗,以為對方仲係以第1,第2場既實力,所以轉一轉左d
點知....   你可以睇番第1場,唔係我斷左己經羸了...
前面有更強的隊伍,以我地實力,可能真係會羸唔到
但係唔試,又點會知?起碼我地係以自己團隊既實力

前面還有更強的隊伍以他們的實力又點會贏到呢!!
早d輸左佢咪仲好z_z
你呢一句話,令我諗起走場人士
點解咁多人會走場?
因為佢地覺得呢場輸左,所以走
如果以你既睇法去玩信長, 就係一般走場人士的看法
未試過點知羸唔羸到?打過先知

引用:
原帖由 BiTcH_Evil 於 2009-10-19 12:18 發表

SUKI針子城feel
錯了 我係見龍大作出左判決先至加入討論
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

北敗實力不如人-_-第2場都系幸運對面斷左先 可以贏到..
但第3場你地用''藉口''話唔夠人..-.-你講嗮啦-.-
你而家 批評緊vlan 的比賽 講得唔夠清楚  ..
唔通你請槍=岩?.?
甘你贏左有咩意思
比賽系靠自己d人贏先有意思-.-輸唔起 唔該唔好打啦-.-

花生好好味

花生推也推

言下之意 全部比賽都應該請人代打, 4強先算?

神blue  hello

點解有d人 而家仲可以咁厚面皮咁講 : 開2隻ac打比賽有咩問題
好明顯 你唔係用什麼後補身份去打 而係上人地ac去打 敢問那個ac 是你申請嗎?_?

係學校收到sms 話贏左都唔信
番到黎見到比較實在 我對今次既判決 十分滿意

即wal lose了???

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 2009-10-19 16:19 發表
即wal lose了???
很明顯地說了;
北(不)敗 與 敗北 只差1線

這個結果對兩邊來說也公平吧
北敗請槍這是無容置宣的事
而Rofl的表現失準,輕敵,引致這件事的出現
現在有個交代,算是比一個機會rofl去做得更好.

事件 告一段落吧
按圖即可進入信長之野望區

ROFL-.-都拿完彩了 !打返比賽了..可以唔再串佢地..
就如北敗所愿 系Vlan 個說明比賽錯誤
而家 北敗都取消資格^^第一次參加比賽就比人GG真慘
下年加油把

發新話題