發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]
`1)     小武
`2)      男
`3)      1年半
`4)      是為一個目標已來的(利用團隊制造力量,利用力量創造夢想)
`5)      [email protected]
`6)      CoOL     Rs
`7)      輔助

1)☆恨ξ
2)男
3)約4年
4)想搵人一齊玩信長
5)[email protected]
6)冇入過團
7)本多 羽柴 直江 阿松 立花

`1)      姓名  大雄
`2)      性別 男
`3)      接触信長多久  3年多
`4)      入團原因   睇下有幾勁( 自問 不自量力 )
`5)      Msn  [email protected]
`6)      之前入過什麼團  銀月   /   幻      (  識sky  同  光仔  ) <<流星k可能記得佢地zzzz
`7)      覺得最擅長在信長的是   被人用粗口洗禮

1.★樂樂★

1.★樂樂★
2.男
3.1年
4.想打團戰
[email protected]
6.信長

`1)      華少
`2)      男
`3)     1年多
`4)      個團好強想令自己強d好想打團戰名好聽希望你地可以教到我多一d野
`6)      無
`7)      輔助
希望你地可以教到我多一d野希望你們多一點教我..希望可以收我吧

引用:
原帖由 星願乂華少 於 2009-8-10 16:02 發表
`1)      華少
`2)      男
`3)     1年多
`4)      個團好強想令自己強d好想打團戰名好聽
`6)      無
`7)      輔助
請問你邊位...味入團已經開左名一樣
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 W_a 於 2009-8-10 16:04 發表
請問你邊位...味入團已經開左名一樣
sor 我太中意個團所以開左個ac請你比我入

引用:
原帖由 星願乂華少 於 2009-8-10 16:06 發表

sor 我太中意個團所以開左個ac請你比我入
sm sm

1.呆呆草
2.男
3.3-4年
4.個團名好岩FEEL
[email protected]
6.無【我的第一次】
7.森仔  信長   槍神  風魔     【本人割得】

`1)      姓名?                      Tse
`2)      性別?                        男
`3)      接触信長多久?       3年多
`4)      入團原因?             想練習團戰英雄的配合及跟隊友的配合
`5)      Msn?                      [email protected]
`6)      之前入過什麼團?        一些普通的團(實力不強的)
`7)      覺得最擅長在信長的是?      主力英雄跟輔助英雄

1甩皮蕉
2.男
3.有6個月
4.想團戰
5.有
6.牛英

有意入團

1 姓名 : classnumber
2  性別 : 男
3接觸,,,,:  2年多
4入團原因 : 憑興趣
5msn:   [email protected] (唔係假的)
6之前入....   :  普通 都唔係好勁
7  最....    主力 (槍神本多森仔武田e達佐佐成寧寧....)

我漏左  補多一句  我只係識玩11.2b  =,= 抱歉

`1)      姓名 肥pat
`3)      接触信長多久 1年左右
`4)      入團原因 想打團戰
`5)      Msn [email protected]
`6)      之前入過什麼團 沒
`7)      覺得最擅長在信長的是 冇話邊隻最勁..係唔想玩隱英"
  仲有..我只係玩11.2b v0v

`1)      姓名 mike
`3)      接触信長多久 3年左右 中途離離合合
`4)      入團原因 想打團戰
`5)      Msn [email protected]
`6)      之前入過什麼團 沒
`7)      覺得最擅長在信長的是 隻隻都差唔多--
不過鍾意玩多暈/慢 連技多既英

發新話題