發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]

想入你團 = ="

性名 : OnLy〝﹏樂
接觸信長幾內 : 2年多
原因 : 因為你團好勁  同埋你團出哂名勁團 你團個名好聽^___^
MSN : [email protected]
我沒有入過其他團 = ="
我最擅長玩 : 秀吉 果心 風魔 ^﹏^

希望可以入你團啦 !!!!

想入你團0o0''

性名;普通男人
性別;男
接觸信長;半年      因爲想入團 見到你團出名 勁 就有興趣入  我的msn;  [email protected]   希望 入到你團啦  擅長; 咩版都識玩''

性名 : gayyin
原因 : 因為你團出名多gay佬  想入黎溝仔
我入過gaygay團
我最擅長玩 :gay佬英都識用

引用:
原帖由 平凡的人 於 2009-6-27 06:00 發表
1)平凡的人
2)男
3)1年
4)打街埸成日走埸,想打團
5)[email protected]
6)冇入過團
7)秒殺英
枰杋的人   ?

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-7-1 01:59 發表
我入過gaygay團
JJ佬就有你份
路見不平 拔刀相助

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-7-1 01:59 發表
我入過gaygay團
玩J啦你..........
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 Crimson_p 於 2008-3-17 22:05 發表
考官小賢的規則;
msn:([email protected])

取3分者 Win!

1  殺掉對方得1分 (被兵殺也算喔).
2  每座箭塔0.5分,騎兵則1分.
3  英雄達16Lv 則有1分.
4  不能CP (能殺國一和百姓).
5  只可在中路活動喔.

-

3 ...
請問這是入團要求嗎??
如果係...咁請問考官的實力在貴團的那個位置??
大膽問句..
入團要求是打勝考官..那麼考官難度是全團實低的嗎??
團內真的沒有人比考官廢嗎??

`1)      姓名?   小革
`2)      性別?   男
`3)      接触信長多久?  半年
`4)      入團原因?   想搵班fd玩,不想在一個人
`5)      Msn? [email protected]
`6)      之前入過什麼團?   沒有
`7)      覺得最擅長在信長的是? 什麼都玩

1)姓名:馬.英.丸
`2)性別:男仔
`3)接触信長多久:6個月-7個月度
`4)入團原因:唔想玩路人場,太悶,我想入來增加自己
      的實力,雖然我廢廢的,但我想入來撞下,睇下自己
      入唔入到呢個有實力ge團,希望可以提高實力
                        順便可以識新朋友
`5)Msn:[email protected]
`6)覺得最擅長在信長的是:$#(我呢隻時勁時唔勁,出左吉剛先勁少少)
                                                宇助美.昌幸
                                                呀松(冰4秒好正)稻姖,馬場,百地(睇下咩英- -")
            道三,呀市(呢2隻我都只係幫幫人,無咩勁可言)
                                                足利和太元(不太勁,只是不要命地爆塔,愛用國崩)

1)平凡的人
2)男
3)1年多
4)入團原因:唔想玩路人場,太悶,我因為走場太嚴重,有次同你門團友交過手
                       十分西利@_@ 所以想入團!!!

6)入個3個團,不過最後都係因為團長,長期不理團員而走了Q_Q

引用:
原帖由 KK1221 於 2009-7-5 20:48 發表
1)平凡的人
2)男
3)1年多
4)入團原因:唔想玩路人場,太悶,我因為走場太嚴重,有次同你門團友交過手
                       十分西利@_@ 所以想入團!!!

6)入個3個團,不過最後都係因為團長,長期不 ...
你係邊位???做咩用我ac名???
吾識你囉

haha-,-

`1)      姓名?  黑﹏﹡貓乂
`2)      性別? 男
`3)      接触信長多久? 3年半
`4)      入團原因? 想認識更多喜歡玩信長的人做朋友~ 一起打團戰   令到自己更強...
`5)      Msn? [email protected]
`6)      之前入過什麼團? Nt , RoYaL
`7)      覺得最擅長在信長的是? 槍神/佐佐/信長/百地/立花(雷神)

1)      *  神手き肥川
`2)      M
`3)      3個月
`4)      我想提升實力
`5)      [email protected]
`6)      沒
`7)      肥川,淺井,宇左

`1)  遊溫泉乂L
`2)  男
`3)   3-4個月
`4)  想令自己變得更強
`5)  [email protected]   (注意:l = L)
`6)  沒有
`7)   淺井,加仔~~其實呢個可能都唔係玩得太勁=.="""""

發新話題