發新話題

BITCH_HANA超強 握手

[Close]

回復 15# 的帖子

算啦吘吘 佢當你無到
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 Bitch_HaNa 於 2009-4-26 19:19 發表
你沒說玩3分..只是玩3殺..3殺不能cp?自己沒說清楚就別亂吠拉
比人折穿左你搵人幫拖仲係到串人
堅sm

del post 要求!_!

:) :) :)

**不良詞語** 你老未 未**粗口**嘈喇
輸未輸low 又唔係輸唔**粗口**起
輸左又唔係會死全家 贏左又唔代表你係第一
不過以我所知  個11月都唔係好勁!_!

仲嘈緊=.=

引用:
原帖由 W_a 於 2009-4-26 22:53 發表
算啦吘吘 佢當你無到
吽=口手3.......................................................................

引用:
原帖由 justinson 於 2009-4-28 18:42 發表
**不良詞語** 你老未 未**粗口**嘈喇
輸未輸low 又唔係輸唔**粗口**起
輸左又唔係會死全家 贏左又唔代表你係第一
不過以我所知  個11月都唔係好勁!_!
吾好扮熟wo 雖然吾知你系邊個 又系到講粗口 我諗你都系同一類人
輸羸我都無所謂 吾好亂講野 @@

咪嘈啦-.-
要嘈挑贏先嘈ok?

引用:
原帖由 Revenge︴成 於 2009-4-29 17:48 發表

吾好扮熟wo 雖然吾知你系邊個 又系到講粗口 我諗你都系同一類人
輸羸我都無所謂 吾好亂講野 @@
吊鳩你咩   扮乜7野熟啊E+ 我識**粗口**你咩 你邊位啊??
楣下楣下咁就死返出去喇

hi                                             

引用:
原帖由 justinson 於 2009-4-29 20:34 發表

吊鳩你咩   扮乜7野熟啊E+ 我識**粗口**你咩 你邊位啊??
楣下楣下咁就死返出去喇
吾想同你嘈 呢到系人地個板 更加吾好系人地個板講粗口and搞事
要挑釁個個系你 7小陣

justinson . 姐係jay 係自己人
唔該 jay係rf既人 係rf團版講咩都冇所謂
請注意!. Revenge︴成 .你邊位?

引用:
原帖由 Revenge︴成 於 2009-4-29 23:31 發表

吾想同你嘈 呢到系人地個板 更加吾好系人地個板講粗口and搞事
要挑釁個個系你 7小陣
HI HI   
柒仔 你幾**粗口**時死啊@@??

no話jay 仔la

發新話題