發新話題

求加分

[Close]

求加分

White d___系甘...吾洗理班___既樓主
以下您所發表的帖子被 ╭DeviL★WiNG 評分。
發表時間: 2011-7-22 10:19
所在論壇: 火影忍者
所在主題: 誠邀火影玩家2打2 /1打1 (有品) 有原因,,

評分分數: 威望 -4
操作理由: 粗口+所有VIP 犯規, 罰則將會係普通會員的一倍或以上
名稱:蓶〞小影
s0r丫..冇下次..求加分

回復 1# 的帖子

3 . 含有人身攻擊、不雅圖文、惡意批判、謾罵、污辱、粗口等
定義 - 任何有關字句, 同音, 令人容易聯想/誤會 ( 其標準為版主審查 )

我沒有針對你來扣分.
首先對事不對人,
如看見違規內容,
請善用報告功能.

我之前都見過人地打小學.雞...都冇人扣佢分

加上小學.雞都算系人身攻擊?!

引用:
原帖由 蓶〞小影 於 2011-7-23 00:57 發表
加上小學.雞都算系人身攻擊?!
你指明話邊個?
rc群:26208888
歡迎入黎吹水或玩魔獸綜合圖
契仔1號:FiNaL◎峰

其實你自己本意都係想話人 比版主捉到就唔好咁多野講
你打小學_唔得 已經知道唔可以打 但你仲打係唔係明知仲做
仲要係vip 比人捉到 都低死啦

紀敏: 請與事件無關者不要作出不必要的回覆, 否則將會扣分或禁言處理

都係果句,請善用報告功能
我地冇可能無時無該都一眼關七
版主都有版主生活,並唔係每日24小時都對住d帖

引用:
原帖由 蓶〞小影 於 2011-7-23 00:56 發表
我之前都見過人地打小學.雞...都冇人扣佢分
指名道姓是不明智的

引用:
原帖由 蓶〞小影 於 2011-7-23 00:36 發表
White d___系甘...吾洗理班___既樓主以下您所發表的帖子被 ╭DeviL★WiNG 評分。
發表時間: 2011-7-22 10:19
所在論壇: 火影忍者
所在主題: 誠邀火影玩家2打2 /1打1 (有品) 有原因,,

評分分數: 威望 -4
操作理由:  ...
今日有一版主因小學_被扣20分了,你話算唔算....

該項發言於本論壇中屬於違規性質字詞
如今樓主已知道答案
請問樓主是否對本次事件有悔意? 以後是否會再犯呢?
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

我承諾不再犯了  求版主加分

發新話題