72 12345
發新話題

小飛豬 求救!!!!!!

[Close]

小飛豬 求救!!!!!!

2比0 only仲有你自己 彈左 都未3比0冇証明你羸到
對手sm既對話↑

gm 我想問下 我同佢打到2:0個陣時 我爆緊佢騎營 基本上佢可以話輸 但無啦啦我斷左線
佢話重賽 咁我可以點=.=我唔多想重賽wor 難得贏到

有rp!!!!!!!! LastReplay.w3g (108.76 KB)
對手疑似用踢人程式=.=

我百地佢信長

我2分佢0分 我諗住去爆騎營個陣時 無啦啦話依依不捨 唔知咩事ar

求幫 唔知點解我上傳唔到圖 你地要既話 加我msn比你

相關網
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=383989

我拎左2分 無理由走佬架!!!!!!\

附件

重賽啦
唔係你話點

pm佢吧

引用:
原帖由 jacky6921 於 2011-4-22 20:40 發表
重賽啦
唔係你話點
如果次次2:0 咁我用踢人程式踢人 下下重賽 咁味玩哂?

tx終於俾人制裁了

嚴重反對踢人程式 !!! 正常贏2:0點會走場?
AC已轉人

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-4-22 20:42 發表
tx終於俾人制裁了
我明明2分架wor=.=

附件

臨尾香

可能對手見形勢唔對路掛

help 推推推 求gm 幫幫忙la ><>><><><><>

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=383989

雞哥黎

引用:
原帖由 葡萄 於 2011-4-22 20:45 發表
雞哥黎
我更系知la 佢msn 叫呀雞雞

對面話...百地似泥爆啦wow..
係時候出絕技

引用:
原帖由 沁曖★小羊 於 2011-4-22 20:46 發表
對面話...百地似泥爆啦wow..
係時候出絕技
唔制arararararar
最好唔好重賽la 我d絕招比對手見到哂
重賽咪pk?

垃圾b 用外掛踢我小yin yin?

72 12345
發新話題