發新話題

攻擊人地團隊要清零?

[Close]

攻擊人地團隊要清零?

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=547403&page=23#pid5465888

唔係話唔比扣 但是唔是清零咁誇張

屠狗小隊 畜生休跑!!!

定係版主同星願有交情 重手d啊 清零吹到 直接扣負分我去lol ggx咪好

#200打落個d 話人智障啊 狗啊個d就唔洗扣
我係#223就清零

求解

引用:
原帖由 狂殺乂傑 於 2012-7-14 14:23 發表
沒計 罵戰post不是要關的嗎? 可惜版主樓主是星願的 一班狗仔~
唔好成日話其他回覆

我自己唔會睇哂全部帖
你被扣分,係因為有人報告

回復 4# 的帖子

Re: [系統消息] 您發表的帖子被評分         7171                2012-7-14 16:22

原始短消息: [系統消息] 您發表的帖子被評分
引用:

我話星願係狗 要清0?
    成句野我用空白分開 唔係話版主唔洗清0掛

唔見有空格

我睇到你暗示,甚至明示我地某信區版主係狗

的字同一字中間個個唔係空白係咩??
無啦啦我做咩要罵版主?
針對的是星願不是版主ok?

引用:
原帖由 7171 於 2012-7-14 16:24 發表

唔好成話其他回覆

我自己唔會睇哂全部帖
你被扣分,係因為有人報告
紅字打錯?  

就算想比反分你   你態度甘差  無d誠意   

引用:
原帖由 jamieak47 於 2012-7-14 18:32 發表
紅字打錯?  

就算想比反分你   你態度甘差  無d誠意   
引用:
本版規則
如受到不公平對待, 可在此提出申訴.
注意任何帶有粗口, 不雅, 謾罵, 色情 等字眼的申訴, 一概不會處理, 輕則禁止發言, 重則刪除帳號
如帳號遭到負分處理或永久性禁止操作 申訴時請提供相關帳號名稱及相關帖子連結
本版不接受少於一個月的暫時性禁止操作申訴

另外, 請與事件無關者不要作出不必要的回覆, 否則將會扣分或禁言處理

版主自有處理方法 希望外人唔好介入事件當中

係件事上面加油點火
按圖即可進入信長之野望區

Re: [系統消息] 您發表的帖子被評分         7171                2012-7-14 16:43

引用:

沒計 罵戰post不是要關的嗎? 可惜版主樓主是星願的 一班狗仔~
    的字同一字中間 你反白睇下是唔是有個空白 一班狗仔指既係星願個班k??

你個空格,令人誤會

你等管理員判
回復 - 轉發 - 標記未讀 - 下載

等啊等~

#200琴日報告左仲未扣 定係話人智障唔算人身攻擊?
咁我是唔是可以拎正牌係信區話人智障先 唔好扣我喎~

笑死我啦
禁佢言啦

簡單一句, 侮辱版主, 就已經足以令你唔需要留在VLAN了.

你不是第一日係論壇上存在, 基本的規矩都唔識, 仲要嘈D咩?

發新話題