發新話題

兵陣圖 新手勿插 已更新 求版主+分

[Close]

兵陣圖 新手勿插 已更新 求版主+分

小小兵陣
仲叫緊人帶升
希望版主有時間密我帶升
我叫牙樂xD~~
ps ~~都要架
幫下新手
e家呢個年代好簡單架姐
做任做d錢返黎
買晒兵去高手洞打金銀銅鐵搵錢
搵夠錢買兵轉1轉
夠10000戰上冥界吸冥海到50lv
跟住就去隆山4樓吸虫
最好有念,孔
多d人組的
搵錢方面
我都吾係太勁
問版主吧

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

幾強呀.自己過十五段的嗎?

咁都叫強
版主明顯串咀
15自己過的
好易過
呢個兵陣

引用:
原帖由 ︳逝去 於 2010-12-31 16:42 發表
咁都叫強
版主明顯串咀
15自己過的
好易過
呢個兵陣
我一向唔串人. 自己過到15段 真係算控兵好.呢家d巨商新手 只會求人帶升

引用:
原帖由 .★小澪×. 於 2010-12-31 16:46 發表

我一向唔串人. 自己過到15段 真係算控兵好.呢家d巨商新手 只會求人帶升
同意
只會求人帶升

我求你啦版主   帶我升啦 ....   唉  我隻主角升唔到200呀  快d帶我吸到200啦
唉 我好灰呀  唔係講笑呀  我真係唔想打怪呀  送多本入藉比我啦

引用:
原帖由 .★小澪×. 於 2010-12-31 16:46 發表

更新左幾張兵陣圖
+所謂既教新手玩
能+分?

15吾難過
要時間
唸返之前玩果陣
去打巫女
到e家
去晒虫到

引用:
原帖由 ︳逝去 於 2011-1-1 22:08 發表

更新左幾張兵陣圖
+所謂既教新手玩
能+分?

15吾難過
要時間
唸返之前玩果陣
去打巫女
到e家
去晒虫到
我d fd呢排玩番!!  我諗起巨商係4-5年前好heat  我同一大班fd玩  果陣都係打巫女,家下打果d咩虫, 諗番好多回憶, 聽講家下可以谷到2xxm戰=-=   我果陣47 m戰 已經係攻城==  真係無玩幾年  咩都唔同哂~

冇錢咪幫人買兵搵錢lor,或者係搵D高人工既店,1-5千is ok,1萬好似就會玩難D個隻game...唔知依家係咪,退出左巨商好耐下...
online game太多活動,成日玩上隱...
另外,版主係咪成日玩巨商嫁??係既話我都想一齊玩玩  我好廢嫁XD

引用:
原帖由 taiyiufung 於 2011-1-6 19:34 發表
我d fd呢排玩番!!  我諗起巨商係4-5年前好heat  我同一大班fd玩  果陣都係打巫女,家下打果d咩虫, 諗番好多回憶, 聽講家下可以谷到2xxm戰=-=   我果陣47 m戰 已經係攻城==  真係無玩幾年  咩都唔同哂~ ...
同志
我玩果陣
200$一e
貴到吾想玩

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-1-9 01:14 發表
冇錢咪幫人買兵搵錢lor,或者係搵D高人工既店,1-5千is ok,1萬好似就會玩難D個隻game...唔知依家係咪,退出左巨商好耐下...
online game太多活動,成日玩上隱...
另外,版主係咪成日玩巨商嫁??係既話我都想一齊玩玩  我好廢嫁 ...
幫人買兵搵吾到幾多錢sad
高人工都好難搵

包團w0w 一睇就知係商1啦

發新話題