發新話題

丐幫門派玩法教學,有興趣可入來看看。(有影片分享)

[Close]

丐幫門派玩法教學,有興趣可入來看看。(有影片分享)

光陰似箭,系本人13歲已經開始同一班fd開始玩天龍, 過程期間都系我fd介紹我玩的。       一開始我系玩丐幫的,玩玩下,突然就比我發現我身上d裝同其他人既裝好唔同,

原來佢地身上上左一粒(4lv)毒攻既石+毒攻擊60,而且又有其他既石例如虎眼石,身法石,紅寶石呀等等唔同既石。

d寵物真系勁到無人有,個個都上9-10悟性,(越高既悟性就會勁,不過你需要去買d根骨去提升.)
       果陣會出102lv神器. 神器系唔同一般的武器的. 因為神器有好多野加,

而普通既武器就會只加你門派既屬性等,當系你90-100lv既期間你一定要去打造神器,

因為佢對你既幫助真系好大. 而丐幫門派就系玩槍棒類同埋刀斧類.

而我比較鐘意刀斧,因為佢擺動果幾下動作幾型-v-` 到改左新版之後就系有102神器既出現啦.

不過要系刷小飄或者大飄先有機會出現的. 刷小飄需要注意既地方就系

毒抗一定要夠小飄就(75-120) 而大飄就要(270-320 其實你越多越好,甘就扣你唔死)  

因為到你打第二,三,四只既時候就系需要毒抗的.  系毒抗方面,你可以系裝果度上毒抗 上3-4lv既毒抗石.!

咁樣其他門派玩毒攻既人就打你唔入架啦。

由於影片不是本人製作,所以較短。這是一個102lv丐幫vs100lv星宿的挑戰。影片當中有比你睇到影片中果個人系點出技然後去封鎖敵人在連技去殺敵人。這個就是比較低級的戰鬥影片,也可以玩家們比較清楚知道應該怎樣出技能。
你可以見到影片中既系由丐幫同明教的對打,我見到既系明教無咩技能打中丐幫的,有d就系被封左、為什麼?
因為丐幫閃避高嘛!! 我之前個ac玩丐幫都系玩閃避同身法的,加閃避、命中同埋會心呢。
希望你地可以學到當中的秘訣。

你打埋逍遙我+分
打得愈詳細愈多我+愈得愈多
傷心  其實是一種快樂

引用:
原帖由 風月花雪 於 2011-1-15 21:03 發表
你打埋逍遙我+分
      好.我會盡我所能
      希望可以宜家玩緊呢2個門派既玩家可以試試

引用:
原帖由 風月花雪 於 2011-1-15 21:03 發表
你打埋逍遙我+分
我打...我會打得好詳細 你等我  我宜加開ac挽

如需要+分必須包含影片
傷心  其實是一種快樂

引用:
原帖由 風月花雪 於 2011-1-17 15:48 發表
如需要+分必須包含影片
分享不同的教學門派需要不同的影片分享嗎?

55 原創/轉貼亦可
傷心  其實是一種快樂

睇完都係有dd唔明 求影片.

引用:
原帖由 風月花雪 於 2011-1-17 16:53 發表
55 原創/轉貼亦可
如果系轉貼,我應該點樣表達好?

發新話題