發新話題

[交流] 妖尾

[Close]

妖尾

你地估妖尾個結局係唔係最尾有隻妖精出黎係有尾巴既= =我跟佢個名念- -

我估係 除非唔係   
i am a boy :(

引用:
原帖由 Material. 於 2012-4-22 00:37 發表
我估係 除非唔係   
廢到你......
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

咁都比你諗到 ,但係我估唔係

開妖精的尾巴個名的原因係無盡的冒險

@@姐係最後睇到妖精有尾之後個公會會廢曬@@

點知wo,點會今快有大結局,one piece 仲要做多10年wo

覺得應該會- -op係因為好多支持者先持績到- -..但係妖尾唔係太多支持者你睇個ser都知@_@

引用:
原帖由 tsang101910 於 2012-4-25 17:45 發表
覺得應該會- -op係因為好多支持者先持績到- -..但係妖尾唔係太多支持者你睇個ser都知@_@
你拎個有成10年歷史既比嗎
Time Wait For No One

妖尾比其他區既長篇動漫歲數差好遠 呢一點係唔比得
如果係相同時間 肯定人氣高過高達 海賊王 火影 死神 等等
講真 - -因為我只係覺得海賊王 係無限無情節拖落去= =

引用:
原帖由 hgc081413 於 2012-4-25 21:38 發表
妖尾比其他區既長篇動漫歲數差好遠 呢一點係唔比得
如果係相同時間 肯定人氣高過高達 海賊王 火影 死神 等等
講真 - -因為我只係覺得海賊王 係無限無情節拖落去= = ...
咁又吾係bo 路飛是要成為海賊王 又沒成為又怎能完結
Time Wait For No One

唔比得op...家教都唔係好耐...但係你睇下...

妖尾最多三百幾四百集我估

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2012-4-26 18:30 發表

咁又吾係bo 路飛是要成為海賊王 又沒成為又怎能完結
就係因為佢想拖落去先 唔作路飛係海賊王
個人只認為海賊王只係盲目新敵人狂咁打   一唔居就開拖..
而妖尾反而有故事性  引發戰鬥

發新話題