18 12
發新話題

英雄平衡性建議

[Close]

英雄平衡性建議

武田招大加防大幅減少:
武田招大38sec抗係特色,但+hp+防at 6lv入塔殺太強世
,後期如果仲係出純力會冇甲,主力本本or左左果D會好殺好多,
,出甲又會低左hp同攻,爆塔會慢好多,玩唔倒單主力
,玩2/3主對另一個的攻需求會増+,唔可咩9都出91屈hp

果心太強:
4招技at都有用,講真,有2,4技果心at已經好強一定出,
仲要1技3技唔係垃圾技會唔會太強?
(1技check路3技開波cp)換技 一係招大暈1sec:}

義龍大技cd時間-:
12技好汁冰,淆有人camp開個大又gg,汁10波冰又開下大..
+個800牌塔下2技唔係無敵,但冇咩技術都好快91

九鬼:
九鬼1技at好汁冰,大技快回有一定爆發力,
如果3技改+法術抗性+防
1or2技+1下緩速
會係一個唔錯選擇

伊達政宗->中立

忍刀:
時間減/忍刀mp+/$+
at個個出..

三好:
一技改一招唔強但有一定.幫助的汁冰技
大技+
我估會有人出

2技+傷+多d
,突出高攻特色,早期難肥,值得高攻高攻個今川)
又要法球,+高d用m量早期都唔會太屈

ps:十二萬分同意
惡來: 17)仙豆修改至250元用一次但改為回500血及300魔

我覺得3好本身已經頗強勢.
開完大技+靈活+攻速+移速
要殺都有d難道
不過3好開大開魔水好似會冇左+攻速(定係移速)果個效果.
我覺得e個好以執執佢.
因為佢都係一隻強勢爆塔+主力-.-""

引用:
原帖由 YhA_kaede 於 2010-10-2 07:51 發表
武田招大加防大幅減少:
武田招大38sec抗係特色,但+hp+防at 6lv入塔殺太強世
,後期如果仲係出純力會冇甲,主力本本or左左果D會好殺好多,
,玩2/3主對另一個的攻需求會増 ...
武田我覺得整番行慢少少就夠-.-..
果心方面 我都覺得大招暈太耐..
可以改暈1/1.5或者8/14lv學 就差唔多

武田唔硬既唔夠主力
果心招大暈得1秒既 咁織田廢得 宇佐2秒 毛毛2秒
800牌係咩
9鬼1技有慢速
唔一定要at 街場  10秒唔算多=魔水
玉2技+完傷都冇人會升

本多5秒秒一個人你話正唔正常?

龜塔等大出去爆野都得啦下話

+埋果心呢d咁既**侮辱成份**英走得甩有凸

引用:
原帖由 bensonlau 於 2010-10-2 15:35 發表
武田唔硬既唔夠主力
800牌係咩
9鬼1技有慢速
唔一定要at 街場  10秒唔算多=魔水
玉2技+完傷都冇人會升 ...
宇佐 1.5秒仲要cd190...
信貳已改成1/1.5 唔見得有幾廢-.-

引用:
原帖由 高登高達xD 於 2010-10-2 17:14 發表
本多5秒秒一個人你話正唔正常?

龜塔等大出去爆野都得啦下話

+埋果心呢d咁既**侮辱成份**英走得甩有凸
其實你語文能力好有問題

引用:
原帖由 grando00637 於 2010-10-2 18:33 發表

其實你語文能力好有問題
其實你理解,表達能力都好有問題
未聽過咩叫語文能力

quote]原帖由 bensonlau 於 2010-10-2 15:35 發表  
武田唔硬既唔夠主力  
800牌係咩  
9鬼1技有慢速  
唔一定要at 街場   10秒唔算多=魔水
玉2技+完傷都冇人會升  ... [/quote]

武田太主力啦..場場at主力一定出..一d都唔平衡..仲有係太易玩..中手玩武田高手都好難單殺,最重要後期屈..
馬場都難殺,但冇後期(比較下後期好垃圾)
你會講冇夾殺?但要2個高手夾一個中手,仲要一個唔好開左大又唔死..唔係好平衡..
信,百,直出場都好多,但都唔係一定出
(玩3強暈/快攻唔會出直,
出毛+武田唔會出百,
有好多團會石川+平手/正信+道雪下路唔兇信)

+一個有強暈hero比中立is ok,因冇理由平衡2team所以比一個hero4招神技..
一係招大要6lv->14/16lv學

9鬼1技慢速19%
開左好似冇開..我意思2技都有埋..
如果你開12技殺人,2技開技慢,一個水/閃都B左,
但團P比你開左12技幫慢,又+硬左唔會太易死..at都有機會出下
(招大快回有爆發力+1技淆塔汁冰係唔錯..)

玉2技:如果係+200/230傷我估會有人出掛-.....-
+扣MP唔會屈6lv(4LV一下扣80MP扣200HP)PS:開波有2技唔會又3技掛-.-,so唔會好屈
,又唔會+埋3技又唔會爆3倍..+招大camp義龍/武田at都有d機會

800牌:可以為英雄擋住敵人施展的負性魔法 講開..sor

re武田我覺得整番行慢少少:
武田1技3技係特色同歷史有關
義龍招大都有+speed

re3好:
開左水冇+攻速+移速,11.2b at冇水=死..你都岩..
但我諗at出三好一定係單路,汁冰dd垃圾,cp又冇技岩..so想比招汁冰技:}

re本多:
本多開大-甲,時間14.5sec,開波果時一d都唔好爆..
又冇技汁冰, 尾刀=有機會夾殺..
仲有如果你龜塔等大..一定義龍好d..招大又長d,又有12技汁冰
爆發力係好有..但at玩本好要技術..(一定比人針)so個人認為唔係好屈..

仲想講直又係4招都好神技..想改弱2技:
單殺係S,但難肥…出唔出爆彈會要技術好多(出左又冇神2技cp冇$,唔出又唔一定殺死)

引用:
原帖由 YhA_kaede 於 2010-10-2 07:51 發表
武田招大加防大幅減少:
,玩2/3主對另一個的攻需求會増+,唔可咩9都出91屈hp

果心太強:
4招技at都有用,講真,有2,4技果心at已經好強一定出,
仲要1技3技唔係垃圾技會唔會太強?
(1技check路3技開波cp)換技 一係招大暈1sec:}

義龍大技cd時間+:
12技好汁冰,淆有人camp開個大又gg,汁10波冰又開下大..
+個800牌塔下2技唔係無敵,但冇咩技術都好快91

九鬼:
九鬼1技at好汁冰,大技快回有一定爆發力,
如果3技改+法術抗性+防
1or2技+1下緩速
會係一個唔錯選擇

伊達政宗->中立

忍刀:
時間減/忍刀mp+/$+
at個個出..

三好:
一技改一招唔強但有一定.幫助的汁冰技
大技+
我估會有人出

2技+傷+多d
,突出高攻特色,早期難肥,值得高攻高攻個今川)
又要法球,+高d用m量早期都唔會太屈

ps:十二萬分同意
惡來: 17)仙豆修改至250元用一次但改為回500血及300魔
首先 不動如山點解會行得咁快?
2龍del走加甲混傷改強3技夠哂
九鬼後期一招加成傷害/暈技/變身技都無
加招俾佢已夠

武田行得快係1技..+上個個玩都出91=會行得快

2龍del走加甲混傷改強3技夠哂似冇咩問題....冇混傷會=爆JJ..但del走加甲+1
因為11.2B有技係抗已經唔弱(冇起手)..都唔明Y山王仲要有招神大

九鬼你岩..但加咩招俾佢好?

武田1技快過9100 +埋就35%速 道3招大都係得慢35%

引用:
原帖由 bensonlau 於 2010-10-4 20:02 發表
武田1技快過9100 +埋就35%速 道3招大都係得慢35%
+1 開左=無開 s版好似重可以用埋速卷
有技術沒品=廢!

其實我覺得武田根本要全面改弱?
1技移速減慢 2技傷害減少 3技可不改 大技抗時間減少至30/加成能力減弱?
YUI*FlowerFlower*

武田咁樣先夠主力
果心改弱2,3技就應該足夠
義龍改弱大技咁應該ok啦
9鬼1技緩速加多小小 3技改強d咁就好已經好勁...
玉子2技改左早期都吾會有人學啦....直到去到無點加先加返
不如直接改左招技佢咪仲好=.=

18 12
發新話題