發新話題

石頭

[Close]

石頭

80蚊石頭我真係自問打左信長幾百場都見唔到
趁住出新13.1a
不如改一改去 or改一改形式出吧?
再唔係刪左去

百寶袋

簡介:裝有各種雜貨的袋,為旅行者必備之物。

合成:仙豆(400)+療癒結界(450)+石頭(80)+望遠鏡(500)+神速之卷(900)+洞察寶石(1450)=百寶袋(3780)

技能:
1)可使用仙豆,回復自身500生命值及法力值,CD 40秒
2)放置一個每秒回復附近500範圍友方1%生命而有500點生命的結界,CD = 1個血旗維持既時間
3)可放置石頭,CD 3秒 <<<<<唔屈架喇,你石頭唔可以狂丟真係80蚊都嫌你貴,又唔係特別有用
4)顯示出指定範圍800內的隱形部隊及視野,持續10秒 CD25秒
5)施展後自身無視魔免加速,11秒,移速加成25%,CD 24→22秒,耗魔240

能看見900範圍內的隱形單位

繼琉璃光姬後輔手又一選擇

樓上
呢到平衡台
出完真係會平衡?
食香腸吧

引用:
原帖由 香腸 於 2012-4-9 03:51 發表
百寶袋

合成:仙豆(400)+療癒結界(450)+石頭(80)+望遠鏡(500)+神速之卷(900)+洞察寶石(1450)=百寶袋(3780)

技能:
2)放 ...
3780有咁多野用..
邊有可能呢
正係結界狂出都抵番晒啦
仲要未計睇隱既功用

搞笑= =
有e件野
仙豆甲同石甲=廢

引用:
百寶袋

技能:
2)放 ...
你地睇到好似好屈咁
但係有5招技能
姐係好似舊版既法書(按左法書再要多個介面去使用技能)
有殺走佬/殺人   按得黎人地都走左/自己已經死左
所以以前法書先比較冷門 因為使用麻煩

引用:
百寶袋

技能:
2)放 ...
加多個血寶貴d就差唔多

引用:
原帖由 奇異〞草♂ 於 2012-4-9 12:04 發表

加多個血寶貴d就差唔多
如果加左血寶就要加啲能力
回魔/+智

引用:
原帖由 不死的金川 於 2012-4-9 12:06 發表

如果加左血寶就要加啲能力
回魔/+智
學紅電卷 +5攻夠唔夠

引用:
原帖由 奇異〞草♂ 於 2012-4-9 12:10 發表

學紅電卷 +5攻夠唔夠
個+5攻係強化剛
唔係紅寶@@"

原本設計係有埋個血寶
不過後來取消左,原因:
1)琉光同平蜘蛛本身合成材料都唔平,但個袋都係雜貨,如果加多粒2300既血寶就所有雜貨加埋都唔夠個血寶貴
2)唔夠位.....已經用盡左6個位

原本個神速卷係用清酒代替,不過考慮到多數輔手出所以索性變神速卷幫隊友加埋速
唯一我自己覺得唔平衡既地方係仙豆都無限用左
仙豆甲要買件無人想出既甲先有得無限出仙豆,呢個袋似乎大部份都有用

至於放血旗我自己覺得唔屈架喇
無得回魔,話唔定到時出左都係要返營補而且每次放得1支,唔係2支,都要企定定慢慢補

同埋件野唔係武器唔係防具,無加攻無加防,真係純粹為方便出
鞋,水,袋已經3個位,之後得返3個位
自己取捨個袋係咪出得過,話唔定以相約價錢買把和泉仲適合

不過使用我覺得好鬼麻煩
同埋實用肯定冇想像中咁高

出石頭哂位
走場英都唔會出

發新話題