發新話題

黑邪劍

[Close]

黑邪劍

黑邪劍

合成方法:河豚的毒囊+太刀+能量綱+強化剛

效果:增加3全能,20攻。被殺死1次,增加5全能,10%攻速,上限2次,殺死敵方一名英雄後下降一次。(可升級)

寒風黑邪白殺劍

合成方法:黑邪劍+颶風符+菊一文字則宗.太刀

效果:增加8全能,40攻,10敏捷,被殺死1次,增加6全能,12%攻速,上限3次,使用本物品時會發出(目前儲存死亡次數)x5秒 (cd60秒) 的風暴磁場,令1000區域內敵我雙方洞察的寶石無效。(可強化)

寒風黑邪白爆殺劍

合成方法:寒風黑邪白殺劍+爆烈彈+爆烈彈+爆烈彈

效果:增加8全能,40攻,10敏捷,被殺死1次,增加6全能,12%攻速,上限3次,本來使用會發出的風暴磁場因強化後轉為1300範圍內發生核爆,敵我雙方攻擊力防禦力下降20%,持續30秒(無視無免,可重疊,上限100%),傷害800(魔免可擋),使用後本物品破壞,需到物品買修復寶石修復。

修復寶石(購買cd時間300)$4550

效果:修復已破損的武器,修復過程有10%令已方英雄補充500血,1%補充1000血,50%無效果,39%對敵方英雄造成250點傷害

請回覆俾d意見我

ss

想問下你加呢幾舊野上去會有人買?_?
佢地都好有問題
========================================
第一把
效果:增加3全能,20攻。被殺死1次,增加5全能,10%攻速,上限2次,殺死敵方一名英雄後下降一次
買黎哂錢  因為矛盾  姐係比人屠先有利益 出黎把鬼?
第二把
要出菊一黎合 倒不如我留錢出其他神刀啦   反正呢舊野有BUG
1 你話死X次再乘5秒  睇落ok  冇諗過有人一直自殺死三十次以上次再靠隊友供出黎?
2 招效"Tk"到隊友同自殘  冇人會供你出  所以第1個後面不成立  
唔好以為ok  隊友見你出一定炮你 加得果8力 智 26敏 40攻 留錢出把神裝好過
(相信菊一既錢同能量果堆野都夠出最貴既妖刀)
第三把
笑 用一次招技就損毀 招核爆( 冇可能出現係戰國時代thx )又"Tk"到隊友 同 自殘
又得800傷 又要魔水到 人地行埋去見你裝住咁既野 魔水定98 98 之後
又要買舊4550回返 就算你大把錢 購買300秒CD?OK唔理住先
你招野係把野既賣點 用一次 冇一次 買黎把鬼?再加上300秒CD買到 如果5條友一齊用 = 1500秒先可以再5人接技
當然冇人會接 因為自殘 + 對面只要齊心5人魔水已能頂-800HP
第四樣野
睇落冇乜問題  但係點解會打到對面?_? 如果對面全紅血(100血左右) 你又抽中打對面 係米唔洗玩先?_?
一句講哂
你果四樣野太多BUG

昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

垃圾刀..
比人屠先有效果
你比人屠仲有無錢合?
有錢都唔合呢把廢刀..
成萬幾蚊換8全能40攻.10敏
我買把魚神都勁你多多聲(就算比人殺足3次 都係多24全能 36%攻速)
最尾果把爆1次$4550
有無人會合?諗下都知

回復 2# 的帖子

第四樣野
"睇落冇乜問題  但係點解會打到對面?_? 如果對面全紅血(100血左右) 你又抽中打對面 係米唔洗玩先?_?
一句講哂"
對面點會冇啦啦全紅血?唔通你會戰拎住粒修復寶石等人紅血跟住用黎尾刀咩= =

跟住你所講既
"第三把
笑 用一次招技就損毀 招核爆( 冇可能出現係戰國時代thx )又"Tk"到隊友 同 自殘
又得800傷 又要魔水到 人地行埋去見你裝住咁既野 魔水定98 98 之後
又要買舊4550回返 就算你大把錢 購買300秒CD?OK唔理住先
你招野係把野既賣點 用一次 冇一次 買黎把鬼?再加上300秒CD買到 如果5條友一齊用 = 1500秒先可以再5人接技
當然冇人會接 因為自殘 + 對面只要齊心5人魔水已能頂-800HP"
一見到我就魔水咪岩晒,佢魔水完=死,為左果800傷一見我就魔水?

同時,我呢把刀係拎黎爆發用既,假設你輸緊,5個人都有呢把,控場再一齊用已經800X5X70%傷害,再配合其他技能同總攻,要反GG唔難

既然你地講到咁,我再改強D把刀啦,但我唔覺得有咩問題
ss

引用:
原帖由 pcworker2 於 2012-1-9 18:18 發表
第四樣野
"睇落冇乜問題  但係點解會打到對面?_? 如果對面全紅血(100血左右) 你又抽中打對面 係米唔洗玩先?_?
一句講哂"
對面點會冇啦啦全紅血?唔通你會戰拎住粒修復寶石等人紅血跟住用黎尾刀咩= =

跟住你所講既
" ...
輸緊 5把自爆刀可以反G?
我就唔信啦
你自爆完自已友都死晒啦
你有得出兵..人地無咩
G d咩?

"輸緊 5把自爆刀可以反G?
我就唔信啦
你自爆完自已友都死晒啦
你有得出兵..人地無咩
G d咩?"

自己友自爆有合作的話都會先控場後魔水,再自爆吧..
假設人地出兵但死晒5隻英雄,我地出兵但有英雄,雙方很大的差別吧..就算gg唔到都已經可以挽回少許局勢
ss

- 支持原創武器

冇睇到咩工能 睇到個名似膠

引用:
原帖由 wEsT-_ 於 2012-1-9 19:55 發表
冇睇到咩工能 睇到個名似膠
如果信長冇出鐵木樹支,我又講出黎,你都會咁講吧?
ss

老兄,你覺吾覺最後把刀除左個名有d繞口
要合到最尾會吾會已經gg左.........

最重點,點解要正個修復寶石出泥,點解......成4550蚊
你覺吾覺有d複雜.......我係玩家我吾會想玩
高達00更新至第二季!!!
→按此回覆有齊下載點←
!!外傳線上觀看亦附在同區!!

引用:
原帖由 紙包蒸餾水 於 2012-1-9 23:28 發表
老兄,你覺吾覺最後把刀除左個名有d繞口
要合到最尾會吾會已經gg左.........

最重點,點解要正個修復寶石出泥,點解......成4550蚊
你覺吾覺有d複雜.......我係玩家我吾會想玩 ...
神甲個名又繞口啦= =合到最尾點會GG?除非雙方實力相差太遠..

最重點..個修復寶石用黎限制把野既..如果唔係郁D就5個一齊用 攻防-100% 又扣800X5X70% 咪屈機= =
我唔覺得有D複雜.........因為有更多GAME仲複雜
ss

d名已經令我唔想再睇落去.....
KiNG生到此一遊!

發新話題