22 12
發新話題

英雄現身 (坂本龍馬) [新物品]

[Close]

英雄現身 (坂本龍馬) [新物品]

坂本龍馬
(天保6年11月15日-慶應3年11月15日;1836年1月3日-1867年12月10日)日本幕末時期的土佐藩鄉士,後來兩度脫藩而成為維新志士,為促成薩摩及長州二藩成立軍事同盟的重要推手之一,而由其向後藤象二郎所提出的船中八策,也成為後來維新政府的重要指導方針。死後,由明治維新後的新政府追贈正四位(1891年(明治24年)4月8日)。本名直陰(後改為直柔),於志士活動期間為了避人耳目曾使用假名「才谷梅太郎」。

:790         :440
力量:18(每級增加2.1)
靈活:22(每級增加2.5)
智力:35(每級增加3.8)

技能:
W電能護盾[幫助隊友]
為自己/隊友施放保護盾,減低魔法傷害7/14/21/28%
及每秒對周圍部隊造成20/32/44/56點傷害[距離600]
持續5/6/7/8
消耗:80/88/96/104
冷卻:30/26/22/18

E閃電球[範圍技]
施放一個巨大閃電球,範圍中的所有敵人
造成190/270/350/430傷害(範圍400)[距離650]
消耗:80/90/100/110
冷卻:13/12/11/10

R電力負荷[範圍技]
施放雷電負荷,範圍中的所有敵人造成260/330/400/470傷害
暈眩1.5秒(擊中會有觸電狀態)<[所受到的雷電傷害均為絕對傷害]
持續7/8/9/10秒 『觸電狀態魔免可解』[範圍400][距離680]
消耗:120/130/140/150
冷卻:20

T大技:雷電彈幕[範圍技]
呼喚一波充滿雷電的彈幕,對範圍中的所有敵人造成
700/1000傷害(範圍650)[距離900]
消耗:350/400
冷卻:100

新物品:吉行(打刀+強化+回魔鋼+靈活鞋子+智披)
2650蚊
增加回魔率150%,攻擊力30,
攻速15%[靈活5,智力5]
坂本龍馬最後的武士刀「吉行」

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

哇.成隻野咁似kennen既d技個樣呢...唔好抄啦

回復 2# 的帖子

哦!
因為d技能圖片都係lol

不過做左 可能唔錯

咁要我delete哂d圖片佢?

D技在LOL到的,唔怪得好像成日見

大技同xerath冇咩分別 - -
比d新意好啵

本人冇新意
都唔知加d咩洛去好
你地比小小建意

英雄
耗魔量高到o晒咀既一隻英雄
3技 3秒1次 1次120魔
2技 6秒1次 110魔
而且..升級技能數值怪怪地..
2技: mp量:100 110 120 110 !?
3技又係 35%/43%/57%/65%
明明1升2 3升4係8% 點解2升3會有14%...
岩岩先睇到基礎數值..
500血!?
開波雙電+一下普攻就番得溫泉

回復 7# 的帖子

Sorry
e加改左佢 好快

仲過強........弱到不行了

回復 9# 的帖子

弱在什麼地方
給小小建意

血少法英冇洗兵技扣200個招似搞笑,靈敏低到咁既地步前期防禦=3.3防,其他技能對比其他英雄好弱,1技cd13秒唔實用到極點3秒減速垃圾,大技高傷但英雄本身冇高傷技同暈技,成隻英一d都唔配合。

你應該係信長新手.............

全能力10點左右提升1技cd間隔縮短2技提高傷害(對單體?)3技傷害提高減速建議轉做暈眩大技耗魔減低,cd90秒1000傷算合理範圍1000不錯。把刀就回魔150%攻30攻速15%敏5智5=打刀+強化+回魔鋼+靈活鞋子+智披=$2650

回復 13# 的帖子

3Q 我改左啦 你睇一睇
我唔知得唔得

2及大技範圍未設定好3技距離未設定好小技耗魔太小大技耗魔太大以智力為主的英雄智力成長可以4以上但其他能力不可以超過3吧(信長入面的英雄成長基本除了主要項目可以超過3外其餘都不得超過)3技cd提升統一為15秒好不然有失平衡。欠缺暈技是其缺點及前期不能一次過洗兵也是缺點3技cd提升少訐威力也提升點點較好或1技附帶對周邊部隊有傷害幫助食兵。大技附帶2秒有視魔免暈吧..(cd提升)(沒有升了級用魔降低的!)

22 12
發新話題