24 12
發新話題

一隻能與武田信玄比的英

[Close]

一隻能與武田信玄比的英

龍由。冬弒(織田軍)
此英雄為法術型
  起始力量 : 23(+1.8 / 1LV)
  起始敏捷 : 27(+2.1 / 1LV)
  起始智慧 : 35(+2.7 / 1LV)
  起始攻擊 : 75~83 (+3 / 1LV)

肉博戰 : C   法術 : A  輔助 : B

技能 :

W(主動技能)
  弒神。凝
  在[250/300/350/400]範圍內敵人不能移動
  持續時間[1.5/2/2.5/3]
  等待時間20秒
  消耗法力[110/130/170/230]
    ps: 魔免可擋

E(主動技能)
  咒。歪曲
  對一直線上敵人作出連續性爆炸 , 爆一次會作出[110/170/240/350]傷害 , 會發動 [3/3/3/4]波 , 該直線上敵人總計暈眩 [1.5/2.4/3/4]
  消耗法力: 0
  冷卻時間: 0
  ps: 魔免可擋除暈眩 1~3波 , 第4波魔免無效 , 會暈眩1秒

R(主動技能)
  傲視天地
  當自身魔法值小於[8 / 12 / 15 / 18]% , 我軍建築物防禦+[17/21/24/30]% , 英雄移動速度+[8/9/12/15]%

消耗法力 : [160/160/140/120]
  冷卻時間 : [50/45/35/25]
  持續時間 : 8秒...(4級不變)
  PS : 右鍵圖案可自行發動 , 可選擇不發動

T:捆縱(主動技能)
  令單體敵軍英雄生命值-50%(包括上限)
  冷卻時間: [ 230/195 ]
  消耗法力: [ 275/360 ]
  死亡後就會回滿血量!!!魔免不可擋

希望在新的改版會出現此英雄

另附上超正圖一張^^

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

升1lv+上去果度太屈 可以88
w技係唔係強制?
e技打800又幾屈
R(被動技能) 消耗法力 : 15/1秒 即係升到4lv都唔會變?
t技.+埋隻市點玩 酒#4條命

小學 雞名+小學 雞技能

小唔小學_雞就個人認為既姐...
頭香所講既野我會認真去諗諗去改善

我已經作出第一次修改 ,此為第2版本的新英雄!!!

令敵軍英雄在[1.5/2.5]秒內生命值-50%(包括上限)
過強 魔免可否抗?
單體/敵對全體英雄
考慮埋正信2技範圍扣血上限36%(視魔免)....

E(被動技能)
  咒。歪曲
受到[10/8/7/5]次英雄暴擊後發動 , 自身300範圍暈眩     [0.6/0.7/0.8/1]秒 , 敵方不能使用技能0.5秒
  消耗法力: 0
  冷卻時間: 0
  ps:強制封技 , 但魔免可擋除暈眩 , 自行發動

如果係at英(上軍)既話  作用不大 武田唔出長船 槍神後期出 但遠距 3槍足以致命/e仔 800距.雙閃.能保持距離+1秒對他作用不大

bensonlau , 你所講既野我都考慮過...覺得的確有得諗 所以改左了...如果你再睇既時候可以再幫我睇下有d咩要改 , 而家既信無咩新英 . 所以希望有新既英可以係新版出現 , 希望你可以再俾d意見我令我再有進步 thz u

引用:
原帖由 bensonlau 於 2011-5-16 09:03 發表
  令敵軍英雄在[1.5/2.5]秒內生命值-50%(包括上限)
過強 魔免可否抗?
單體/敵對全體英雄
考慮埋正信2技範圍扣血上限36%(視魔免)....

E(被動 ...
t技又唔可以話過強 cd195 mp360
即使係敵軍全體都扣 魔免都可以擋住秒殺
而且時間只係得2.5秒 難聽d講 根本冇用
如果時間可以改做[技能cd後/指定時間/對方死後] 血量上限回復
我諗會更好

同埋喱隻英雄 技能組唔太配合 (可取既只有T技....)
YUI*FlowerFlower*

W(主動技能)
  弒神。凝
   在[250/300/350/400]範圍內敵人不能移動

距離增+至500/600 而家牛牛都拉到好遠

R(被動技能)
   傲視天地
   當自身金錢少於[4500/4000/3000/3500/2000] , 殺敵後所獲得的金錢加[10/12/16/25]%
   冷卻時間 : 0
   消耗法力 : [15/25/45/75]1秒
相信個個人都只會up.1lv...

1技個到只不過係俾主力殺人~"~招技其實同菊姬同技有少少似
而3技可唔可以幫小弟諗下點改?~?~

呢隻英既3技 係幫佢搵錢快d 但係佢只係1隻輔手....75mp/s真係set太高..幾秒都冇哂mp-.-
出雙電食兵搵錢都算ok
另外想問下殺300會唔會多25%

1lv 多10%錢..1隻兵43蚊變左47蚊 多3蚊     殺人之前開一開330
4lv 多25%錢..1隻兵43蚊變左53蚊 多10蚊   殺人之前開一開375
幫助唔大 而且佢輔人 3技都唔會升-.-

引用:
原帖由 bensonlau 於 2011-5-21 00:55 發表
呢隻英既3技 係幫佢搵錢快d 但係佢只係1隻輔手....75mp/s真係set太高..幾秒都冇哂mp-.-
出雙電食兵搵錢都算ok
另外想問下殺300會唔會多25%

1lv 多10%錢..1隻兵43蚊變左47蚊 多3蚊     殺人之前開一開330
4 ...
問題已回答

自推一下 , 希望版主可以俾少少時間睇下 PS:睇左既人有意見可以留低 , 不喜勿插

唔係好好bo 個idea...不過都有心

引用:
原帖由 Pompous銘 於 2011-5-22 22:35 發表
唔係好好bo 個idea...不過都有心
可以講有D咩唔好比我嗎= =

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2011-5-19 16:41 發表

t技又唔可以話過強 cd195 mp360
即使係敵軍全體都扣 魔免都可以擋住秒殺
而且時間只係得2.5秒 難聽d講 根本冇用
如果時間可以改做[技能cd後/指定時間/對方死後] 血量上限回復
我諗會更好

同埋喱隻英雄 技能組唔太 ...
多謝版主既提示 , 我已經改左好多了 , 而家既技能比較可取吧

24 12
發新話題