發新話題

速卷進化版

[Close]

速卷進化版

血之速卷(血速卷)
速卷+血兜+血之寶石+再生岡

主要用途係頂血....都係同速卷加一樣移速

(團戰時輔手..多時帶速卷=.=只係可以再頂埋血)
功能:每秒回復10點生命  血上限增加400  使用血之速卷時附近身邊900範圍友軍部隊移動速度增加25%持續8秒

(from下面crazy賢的文字)

引用:
原帖由 WaiT-YoU 於 14-8-2012 04:50 發表
血之速卷(血速卷)
速卷+血兜+血之寶石

主要用途係頂血....都係同速卷加一樣移速

(團戰時輔手..多時帶速卷=.=只係可以再頂埋血)
咁有咩能力? 請詳細說明

每秒回復10點生命  血上限增加400  使用血之速卷時附近身邊900範圍友軍部隊移動速度增加25%持續8秒
為妳做到最好

感覺上無用,買呢個裝不如儲多2千幾買76仲好,
血兜2000,血石2000,速700

團戰俾輔手用== 梗係想捱血.又加速,,又平==

引用:
原帖由 WaiT-YoU 於 2012-8-19 01:39 AM 發表
年裝五千幾蚊,你都竟然可以講好平,
輔手加多二千幾有毒泉啦,又加血又加魔又痛,
比起你個血速,邊個有用d?

竟然負平多過正面平價

900+650+850+1200+2300+650
好銀貴喎 6550 加少少錢 買神隱,流離光機都買到啦

人地持續10秒 你持續8秒 合完仲廢左
樓主可唔可以用下腦
引用:
原帖由 WaiT-YoU 於 2012-8-19 01:39 發表
總計6550 真係好平

引用:
原帖由 aRa_Gakki_Yui 於 2012-8-25 19:51 發表
900+650+850+1200+2300+650
好銀貴喎 6550 加少少錢 買神隱,流離光機都買到啦

人地持續10秒 你持續8秒 合完仲廢左
樓主可唔可以用下腦

總計6550 真係好平 ...
仲有+5防唔見左

發新話題