發新話題

南蠻戰象甲

[Close]

南蠻戰象甲

南蠻戰象甲($5750)=野獸之卷($2350)+大鎧($1400)+胴丸($2000)
裝甲加18,力加6,敏加6,智加12,友方1000範圍加10甲,並可召喚南蠻戰象,血3000,250攻,15防,攻速同野獸之卷隻象一樣,持續60秒,cd100秒
介紹,
南蠻來的戰象,刀槍不入,皮堅甲硬,火水不侵,威力強大

點解d力同敏低左2點..少左50血
魔免左/_\立花女加唔到速.又加唔到攻..唉/_\

唔係...佢本身都係力加6,敏加6
魔免都係一個問題...魔免個度改改先

回復 3# 的帖子

佢本身係力+8 敏+8

南蠻來的戰象,刀槍不入,皮堅甲硬,火水不侵,威力強大...
唔知點解我笑左

引用:
原帖由 唯一的羊 於 2011-8-28 18:12 發表
南蠻戰象甲($5750)=野獸之卷($2350)+大鎧($1400)+胴丸($2000)
裝甲加18,力加6,敏加6,智加12,友方1000範圍加10甲,並可召喚南蠻戰象,血3000,250攻,15防,攻速同野獸之卷隻象一樣,持續60秒,cd100秒
介紹,
南蠻來的戰象, ...
15防太低
甲系神性就差唔多

引用:
原帖由 肥仔_霆 於 2011-8-29 01:07 發表

15防太低
甲系神性就差唔多
神性甲既話.d防要降到5啦企係佢隔黎都13防
神性甲抗好強

15防唔低嫁la,唔好唔記得..佢本身友方1000範圍加10甲,姐係佢有25甲

引用:
原帖由 賤狗XD 於 2011-8-28 23:45 發表
南蠻來的戰象,刀槍不入,皮堅甲硬,火水不侵,威力強大...
唔知點解我笑左
七擒孟獲個到?

岩岩係信區睇到個帖 見到神甲既抵抗好強~~

\裝甲    神性   
 攻擊型態\
無      100%   
普通        5%   
穿刺        5%   
攻城      100%   
英雄        5%   
渾沌      105%   
魔法        5% 
法術        5% 
治癒      100% 

所以..唔好用神性甲

引用:
原帖由 雞巴漲起來 於 2011-8-29 15:32 發表

七擒孟獲個到?
係...就係個d

發新話題