18 12
發新話題

信6有感

[Close]

信6有感

回想起那天
認識左森美A_c等板主 和其他高手
可能有些人會話工作好辛苦
但係我認為同你地一齊參與
係完全消除左我地大家一齊辛苦那份感覺
特別係大家一齊去茶廳食晚飯
個陣時大家都係咁笑  平時大家只會留在家中,談的大多數是工事
今次比賽間接令我地板主之間更加認識大家
最令我難忘的係同森美一起去和會員抽獎=)
誰知給小婷高叫我的名字......  但係這我都不會在意 在意的是和你地一起工作 食18件麥樂雞那份心情等等順應希望下一年比賽可以同大家一齊工作,小遊戲  (特別係同森美REM 2個玩飛飛兵)
比賽同樣愈來愈熱鬧

我想知事後紅包入面有咩

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 26-8-2011 02:23 發表
我想知事後紅包入面有咩
港幣 多少就不說了 alan的少少心意

回復 2# 的帖子

X錢峰          
有粽燒鵝滅團收生
團版
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=686  
入團請加M群:D
[email protected]

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-8-26 02:24 發表

港幣 多少就不說了 alan的少少心意
我夠知HKD啦  唔講等我估下, 一個200-300元?

差唔多但又冇咁多

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-8-26 09:04 發表
差唔多但又冇咁多
搞錯~~ 連最低工資都冇

出力姐 本身都話左係義務  另外alan有送積分獎勵
所以其實都唔錯   又有免費中午晚餐食

甘睇落五錯 有野食 又有分 仲要有錢 又可以幫到手 屈機

好過人地好多啦            

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-8-26 11:19 發表
出力姐 本身都話左係義務  另外alan有送積分獎勵
所以其實都唔錯   又有免費中午晚餐食
咁危險~ 差d出埋相
睇我家nover依家好 , 講左無數次: 唉~
不過自在玩都認識新朋友算唔錯

咁係佢自己認相個陣傻更更姐

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-8-26 18:25 發表
咁係佢自己認相個陣傻更更姐
你推我出去影........  

扮 明明你自己都想影

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-8-26 22:50 發表
扮 明明你自己都想影
大踢爆  本身佢想同信女影相, 出到去中伏! 信女呢/

18 12
發新話題