17 12
發新話題

又係藍畫面..無哂計..又要用post問..

[Close]

又係藍畫面..無哂計..又要用post問..

我玩玩下war3~好地地~無lag無事乜都正常~
無lala~bibibibi幾聲(我用緊耳筒,係耳筒聽到)
就完美既藍畫面~完美到藍畫面唔夠2秒就自己restart~
睇左幾次先睇到佢個error code係0x0000008e
其他就睇唔到la...e+搞到我好興..係咩事..我上完google搵0x0000008e都唔知我部腦咩事..
高手alan啊~蕭哥~amd哥~隱世高手們..救我ar!

可能war3撞左你電腦d程式...

無得救             已暴斃         

建議1. 買過部(建議)
       2. 以後唔好用電腦
  3.去vlan stop 買過部   (非常建議)

@@hd有問題~

引用:
原帖由 ‥渚薰。』 於 2007-10-1 08:20 發表
無得救             已暴斃         

建議1. 買過部(建議)
       2. 以後唔好用電腦
  3.去vlan stop 買過部   (非常建議)
=_=部機..出左世1個月多dd....

引用:
原帖由 aoi星_葵 於 2007-10-1 00:40 發表
可能war3撞左你電腦d程式...
但係我玩果時乜都熄哂架wo..

引用:
原帖由 keung316 於 2007-10-1 12:45 發表
@@hd有問題~
有咩問題...?死左?我行raid0..關唔關事..?

可唔可以形容下bi既節奏.. 一直bi ? 定係bi左兩聲..一陣又bi過
CLAN RG - 閉關篇

唔係部機bi果隻聲黎架...係係耳筒到先聽到既bibi聲~係連續咁bibibibibi就藍左畫面~

可能死ram..加死牛...
問人借d野黎試下...
唔試唔知咩事

你最好用電話or DC 影一影藍畫面個screen 比我睇
之後我先容易d幫到你

um~amd 比左個野我test ram~無事..
個野個名叫memtest.exe~

牛...係7小隊既420火..都唔算雞掛...咁好彩死牛..!?

我唔係唔想影..但係佢藍畫面2秒就自己restart~..我又唔識set佢唔好自動restart...

我係玩war3先有事..仲要係信長先有事..
而玩Enemy Territory - QUAKE Wars就一d事都無..係唔係有野撞左..?

咁係多數有software 同war3撞左la=.=

um...岩岩玩左2個鐘守城game..一d事都無..
但係玩半個鐘信長就會藍--係唔係關信長個圖事..??

我比較關心果D bibi聲...
可唔可以形容下?

金毛同你有同一問題.....
佢行vista home pre, HP機, 都係信長有藍畫面@@

但係我又未試過wor...

p.s. 7team XDDDDD

17 12
發新話題