發新話題

開GAME冇反應

[Close]

開GAME冇反應

一開GAME會LOAD一陣 但之後就咩反應都冇 求解

命中注定你冇得玩~~~~~~~~~~~

rev set錯野,up張相睇下你set錯咩

回復 3# 的帖子

我跟足個教學打 應該冇錯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

在此設定遊戲語言個度系比你揀要咩語言
要中文就set中文,吾洗打晒
eg:我要中文就好似我咁set,吾要中文就系Language度自己set
順帶一提,eg:我想個名叫John就打John,(在此設定遊戲名稱 注意為 playerName=xxxx 當中沒有空格)呢句系吾洗打

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 jacky0888 於 2015-7-24 17:35 發表
在此設定遊戲語言個度系比你揀要咩語言
要中文就set中文,吾洗打晒
eg:我要中文就好似我咁set,吾要中文就系Language度自己set
佢邊有打哂...................

回復 6# 的帖子

[Language=tchinese] 繁體中文
[Language=english]  英文
[Language=french]   法文
[Language=russian]  俄文
[Language=japanese] 曰文
[Language=korean]   韓文

仲話冇..........

引用:
原帖由 jacky0888 於 2015-7-24 17:44 發表
[Language=tchinese] 繁體中文
[Language=english]  英文
[Language=french]   法文
[Language=russian]  俄文
[Language=japanese] 曰文
[Language=korean]   韓文

仲話冇..........
你唔好知小小扮代表吧~~~~~~
小心俾人笑足30年~~~~

唔知就問下人點解,應該大把好心人話你知...............

回復 8# 的帖子

我之前同佢一樣咁set,一樣問題
依家set番啱rev就玩到lol.....
我只系分享我個經驗出黎lol,

引用:
原帖由 jacky0888 於 2015-7-24 18:28 發表
我之前同佢一樣咁set,一樣問題
依家set番啱rev就玩到lol.....
我只系分享我個經驗出黎lol,
我都只係提下你佢冇打哂..............

另外.......REV 應該剩係改名先要郁.......
其他野冇必要攪佢......(除非唔係VLAN果個L4D2)

回復 5# 的帖子

搞掂喇 唔該曬 :lol :lol :lol :lol :lol :lol

發新話題