發新話題

專家-寫實!! 分析,分享

[Close]

專家-寫實!! 分析,分享

你地有冇玩過正常的專家-寫實??

如果冇,我建議你玩下,在 " ~ " 到打 map xxx realism 就ok la

如果有,大家一起分享下 過關心得 a_a
有5~6個player問過我以下e個問題,我就用佢做第一個例la~(以下只是本人ge做法,如你有更好ge方法,不妨提出來吧)
例子1:
=============================================================================
name: devil-kid
map : c7m1
問: 開tank要點打牙?? 我指有3個電腦 =,...,=
開門時佢地都5識返後.....
=============================================================================

例子2:
name devil-kid
答 #01 :
要先確保3個電腦在開tank前都未用first aid,
要利用ai 救人ge 模式,先拉到最後(到大船,小船會被投石打爆)
用shortgun把2個ai 打down,在佢救人時,立即去開門,就可避開"開門時佢地都5識返後"ge問題!!!

大家多d分享下 過關心得la ,hahahaha

我地都系玩加強版嘅寫實專家

我係HμήGζ鴻
記唔記得我@@

#3 記得 =,..,=

引用:
原帖由 devil-kid 於 2010-12-29 19:14 發表
#3 記得 =,..,=
咩意思 =,..,=
dom dom dom dom dom ~ dom dom ~ dom dom ~

引用:
原帖由 55331200 於 2010-12-29 20:50 發表

咩意思 =,..,=
dom dom dom dom dom ~ dom dom ~ dom dom ~
我係喵._.

引用:
原帖由 小早川瀨尿 於 2010-12-29 23:47 發表

我係喵._.
HIHI喵

引用:
原帖由 簡單 於 2010-12-29 18:39 發表
我地都系玩加強版嘅寫實專家
「專家寫實-稍加強」?

發新話題