發新話題

對抗問題

[Close]

對抗問題

我開對抗啲tank出得好多...有無人幫吓我...
有時仲連出兩隻...

我都係..不過好似有得改..改ser呢方面我唔叻..希望識得改ser既朋友幫下佢啦
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

啊...原來連出tank係正常既
我成日開server都係咁連出【即係死完一隻無耐又有隻】 or 一板有兩隻tank..d人就成日話我係咪打指令作弊 之後走晒場 = ="
有次重攪笑我地隻tank無燒著 但比佢地打到得返1000血到
隻tank走佬a埋左 等佢地埋黎果時再出去打 d人又話作弊 = =
解釋無限次都係咁 = =
而家知道正常都好d ^^

引用:
原帖由 manman1120 於 2009-5-27 01:47 PM 發表
啊...原來連出tank係正常既
我成日開server都係咁連出【即係死完一隻無耐又有隻】 or 一板有兩隻tank..d人就成日話我係咪打指令作弊 之後走晒場 = ="
有次重攪笑我地隻tank無燒著 但比佢地打到得返1000血到
隻tank走 ...
而家更新完之後新開果d ser setting預設晒係.原本果張圖有機會雙tank就會雙tank...

例如下水道呢一d好長既地圖.玩coop本身都係有機會雙tank有機會得1隻tank.但係而家變左90%都有雙tank

只係未會過份到同一張圖3~5隻tank咁解.但通常都會雙tank...我都唔知點改場既tank數量..

我諗要改返真係幾複雜= =
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

最緊要係到有人知道真係有機會一場會出兩隻tank ~_~
等有部分未清楚既人 知道 ~_~
唔洗下下比人話作弊 = ="

引用:
原帖由 manman1120 於 2009-5-27 02:22 PM 發表
最緊要係到有人知道真係有機會一場會出兩隻tank ~_~
等有部分未清楚既人 知道 ~_~
唔洗下下比人話作弊 = ="
因為以前對抗係好少有雙tank..玩對抗果班人通常都唔玩coop

而玩coop多就會知邊d地圖有機會雙tank.邊d地圖唔會雙tank
Gaming Live

若果真係要一版只出一隻tank, 可以係server個指令框度打:

sv_cheat 1
director_force_tank 1
(不過若果開左呢個所有玩家都可以用cheat ==, 真係左右做人難...)

我唔知佢更新左之後呢個cheat重用唔用到...
不過其實我覺得對抗打兩隻tank都唔係太大問題.. 咪當專家咁打囉..
係有d叻仔唔識野先至話人開cheat者... 佢要走場咪由佢走囉...
玩開既一定知呢個係更新之後既bug..

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-5-28 07:56 PM 發表
若果真係要一版只出一隻tank, 可以係server個指令框度打:

sv_cheat 1
director_force_tank 1
(不過若果開左呢個所有玩家都可以用cheat ==, 真係左右做人難...)

我唔知佢更新左之後呢個cheat重用唔用到...
不過其實 ...
其實打完你講果2個指令之後熄返個CHEATS得唔得架?!
Gaming Live

用all 4 dead啦@  @
開過cheat未re
好似D hunter震盪力加強

不過我都係飛機嗰版對抗最嚴重,一開始溫室已經會有兩隻tank...

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-5-28 20:08 發表

其實打完你講果2個指令之後熄返個CHEATS得唔得架?!
理論上應該唔得.....

發新話題